web analytics
Home OPINIE Editorial Gheorghiță, Arafat, Voiculescu și restu ... LA GUNOI CU VOI!

Gheorghiță, Arafat, Voiculescu și restu … LA GUNOI CU VOI!

- Publicitate -

Cum mama naibii este posibil ca în țara est-europeană cu cei mai mulți IT-iști pe cap de vacă furajată să nu fie în stare retardatul de sistem de stat din România să creeze o platformă de vaccinare care chiar să funcționeze?

După 3 (TREI, BĂ – RETARZILOR) zile în care mult-lăudata platforma ROVACCINARE n-a funcționat deloc, iată că a venit ziua de astăzi când am încercat să-mi programez și eu rudele la vaccinare (eu fiind în etapa a III-a, conform platformei).

Deci … cât am înjurat astăzi, încercând să-mi programez neamurile la vaccinare n-am înjurat în viața mea.

Cum mama naibii să poți face o programare când … prima dată nu merge platforma, apoi merge dar dă erori, apoi nu găsești centru de vaccinare disponibil?

În mama naibii, ne mai mirăm că ne bate Covidul de ne sar capacele? Ne mai mirăm că va trebui să stăm în izolare până vin mocanii cu ciuberele? Păi să nu ne mirăm, fraților, ci să salutăm cu celebrul M&&e, statul acesta retardat, infect și îmbătrânit, în care toate fufele și toți cioflingarii primesc joburi prin ministere!

„Această pagină nu funcționează, contactați administratorul” „Beneficiarii nu au fost găsiți, contactați administratorul!” … păi cum Hristos să ne putem vaccina atât timp cât nu funcționează platforma în (repet) țara cu cei mai mulți it-iști!?

Păi în cazul ăsta, Gheorghiță-tată, lasă-te de meserie, mai bine fă-te florar, că la coordonat campanie de vaccinare ești pământ de flori.

Și toți ăștia din ministerele lui Pește-Prăjit, care vă țineți mari isteți în „tehnică de calcul” dați-vă, mă, demisia … că ne facem de rahat ca nație din cauza voastră.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii