web analytics
Home OPINIE Editorial Tăticii useriști suferă de fracturi de logică!

Tăticii useriști suferă de fracturi de logică!

- Publicitate -

I-am zis de atâtea ori să își vadă de pensia lui, să se apuce de croșetat, să facă orice altceva mai puțin politică, fiindcă-i pe spate, ca virușii, dar nu vrea să înțeleagă.

Vorbesc, desigur, despre Flaviu Bota, moșul userist din Câmpia Turzii care insistă să se umple de penibil, de fiecare dată când are ocazia.

Ultima lui ispravă este, de departe, cea mai comunistă mișcare posibilă de care ar putea fi în stare un „om nou în politică”.

Bunăoară, s-a apucat „moș Crăciun” al USR-ului să publice scrisoarea primarului, Dorin Lojigan, din care a decupat exact baza legală după care se trimit astfel de scrisori, și anume HG 1723/2004.

Prin această mișcare, moșul a încercat să-l acuze pe primar că-și face campanie electorală mascată, doar că nu toată lumea este atât de proastă pe cât ar vrea USR-ul să fie.

Astfel, Marian Lechințan i-a atras atenția moșului că se comportă într-un mod manipulator și fără onoare.

„hai sa vorbim puțin despre manipulările ieftine pe care le proferezi în spațiul public
1. Ultima pagină a scrisorii arată așa… Ai decupat intenționat partea de jos în care scrie clar că scrisoarea se trimite în baza HG. 1723/2004. Dacă luam articolele 4 și 5 din HG putem observa obligația primarilor de a trimite aceasta scrisoare, deci trimiterea scrisorii primarului e o obligatie sanctionata contraventional daca nu o faci.”, a spus Lechințan.

Replica tătăicului userist a fost, pe cât de penibilă, pe atât de amuzantă:

„O HG din 2004 de pe vremea când era PSD-ul la conducere. Sunteți penibili.😂😂😂. Cu această HG vreți să va acoperiți cheltuirea banului public pentru o campanie electorală mascată? 😂😂😂 Văd că ești în șomaj tehnic, nu ai ce face și te ocupi de postări. Eu m-am plictisit. Pa.”, a spus Flaviu Bota.

Deci ca să înțelegeți cât de „în plop” sunt useriștii locali, gândiți-vă că în opinia lor LEGILE DATE DE CINE NU LE CONVINE LOR, N-AR TREBUI APLICATE.

Păi … habarniștilor, jucați-o p-asta: Constituția României, chiar dacă a suferit modificări și adăugiri, a fost adoptată în 1991… de Ion Iliescu … ce ziceți, hai să n-o aplicăm nici p-asta!

Vă dați seama, dragi cititori, ce debandadă este în strategia USR-ului și ce vraiște și haos ar comite ăștia dacă ar ajunge la cârma țării sau a unui oraș?

Situația nu este diferită la nicio organizație … toate organizațiile USR-ului sunt la fel de incapabile, la fel de manipulatoare … când le-am zis că-s bolșevici, au zis că-s al naibii … dar ăștia-s mai ai dracu decât bolșevicii … pentru că au și capacitatea de a manipula, electronic, documente – cam așa cum a făcut tătăicul de la Câmpia Turzii.

Vai de capul lor de oameni fără cap și fără coadă!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii