web analytics
Home OPINIE Editorial Tăticii useriști suferă de fracturi de logică!

Tăticii useriști suferă de fracturi de logică!

- Publicitate -

I-am zis de atâtea ori să își vadă de pensia lui, să se apuce de croșetat, să facă orice altceva mai puțin politică, fiindcă-i pe spate, ca virușii, dar nu vrea să înțeleagă.

Vorbesc, desigur, despre Flaviu Bota, moșul userist din Câmpia Turzii care insistă să se umple de penibil, de fiecare dată când are ocazia.

Ultima lui ispravă este, de departe, cea mai comunistă mișcare posibilă de care ar putea fi în stare un „om nou în politică”.

Bunăoară, s-a apucat „moș Crăciun” al USR-ului să publice scrisoarea primarului, Dorin Lojigan, din care a decupat exact baza legală după care se trimit astfel de scrisori, și anume HG 1723/2004.

Prin această mișcare, moșul a încercat să-l acuze pe primar că-și face campanie electorală mascată, doar că nu toată lumea este atât de proastă pe cât ar vrea USR-ul să fie.

Astfel, Marian Lechințan i-a atras atenția moșului că se comportă într-un mod manipulator și fără onoare.

„hai sa vorbim puțin despre manipulările ieftine pe care le proferezi în spațiul public
1. Ultima pagină a scrisorii arată așa… Ai decupat intenționat partea de jos în care scrie clar că scrisoarea se trimite în baza HG. 1723/2004. Dacă luam articolele 4 și 5 din HG putem observa obligația primarilor de a trimite aceasta scrisoare, deci trimiterea scrisorii primarului e o obligatie sanctionata contraventional daca nu o faci.”, a spus Lechințan.

Replica tătăicului userist a fost, pe cât de penibilă, pe atât de amuzantă:

„O HG din 2004 de pe vremea când era PSD-ul la conducere. Sunteți penibili.😂😂😂. Cu această HG vreți să va acoperiți cheltuirea banului public pentru o campanie electorală mascată? 😂😂😂 Văd că ești în șomaj tehnic, nu ai ce face și te ocupi de postări. Eu m-am plictisit. Pa.”, a spus Flaviu Bota.

Deci ca să înțelegeți cât de „în plop” sunt useriștii locali, gândiți-vă că în opinia lor LEGILE DATE DE CINE NU LE CONVINE LOR, N-AR TREBUI APLICATE.

Păi … habarniștilor, jucați-o p-asta: Constituția României, chiar dacă a suferit modificări și adăugiri, a fost adoptată în 1991… de Ion Iliescu … ce ziceți, hai să n-o aplicăm nici p-asta!

Vă dați seama, dragi cititori, ce debandadă este în strategia USR-ului și ce vraiște și haos ar comite ăștia dacă ar ajunge la cârma țării sau a unui oraș?

Situația nu este diferită la nicio organizație … toate organizațiile USR-ului sunt la fel de incapabile, la fel de manipulatoare … când le-am zis că-s bolșevici, au zis că-s al naibii … dar ăștia-s mai ai dracu decât bolșevicii … pentru că au și capacitatea de a manipula, electronic, documente – cam așa cum a făcut tătăicul de la Câmpia Turzii.

Vai de capul lor de oameni fără cap și fără coadă!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la sediul firmei...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Mesajul candidatului PSD Cluj la Senatul României, Vasile Dâncu

”Dragi clujeni,   Pandemia ne-a bulversat modul de viață, însă ne-a adus în față câteva lucruri pe care poate că le uitasem. În primul rând, faptul că...

NUNTA DE AUR la Câmpia Turzii

Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Direcția de Asistenţă Socială organizează „Nunta de aur”. Evenimentul este un moment de puternică încărcătură emoţională şi gânduri alese pentru...

Turda, singurul oras din judetul Cluj cu rata de incidenta sub 6/1000

RefleqtMedia este, inca o data, site-ul local de stiri care va prezinta, inaintea tuturor, ratele de incidenta per localitati, precum si numarul de cazuri active Municipiul...

Exclusiv: DEZASTRU la Ambulanță Câmpia Turzii, 5 oameni afectați de Covid-19

5 angajați ai punctului de lucru din Câmpia Turzii ai Serviciului de Ambulanță sunt afectați de Covid-19 și nu își mai pot exercita dreptul...
- Advertisement -