web analytics
Home OPINIE Editorial Ioan Roman - primarul care EXISTĂ românește!

Ioan Roman – primarul care EXISTĂ românește!

- Publicitate -

Acest articol nu este unul de informare și nu este nici un editorial, ci o mărturie transmisă din suflet, de un om impresionat de virtuțile altui om.

Vinerea trecută am fost invitat la Viișoara, la evenimentul  dedicat premierii cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Întâmplarea a făcut să și prezint o parte din acel spectacol și, astfel să stau față în față cu primarul comunei, Ioan Roman.

Știam despre Roman că este un adevărat patriot, însă NU ȘTIAM CÂT DE PATRIOT ESTE, dar am aflat vineri.

Pentru început, trebuie să vă spun că evenimentul a debutat cu intonarea imnului de stat al României, astfel că toți cetățenii prezenți la spectacol s-au ridicat în picioare, pentru a asculta acordurile imnului „Deșteaptă-te, române!”, însă doar UN CETĂȚEAN a trăit acel imn la nivel cathartic – iar acel cetățean este Ioan ROMAN!

Efectiv, în momentul în care în boxe a început să răsune imnul, am văzut cum Ioan Roman închide ochii, savurând acordurile – efectiv – într-un mod pe care nu l-am mai văzut în viața mea.

Îi vedeam ochii jucând în cap și îl vedeam pe Roman trepidând pe fiecare acord al imnului de stat. 

În aproape 11 ani de presă, am văzut mii de oameni manifestându-se pe acordurile imnului de stat, de la senatori și deputați, la primari și veterani de război, dar trăirea pe care am văzut-o la Ioan Roman, nu am văzut-o la nimeni.

Repet, acest articol este pur și simplu o mărturie despre cât de impresionat am rămas la vederea acelei manifestări a sufletului.

Astăzi, în 10 decembrie 2019, nu pot să-l felicit pe Ioan Roman pentru ceea ce simte, pentru simplul fapt că felicitările sunt infime față de sufletul patriotic pe care-l are acest om, însă dincolo de felicitări și aplauze … pe Ioan Roman îl admir și-l am ca mentor și exemplu de dragoste de neam și patrie!

Dumnezeu să vă binecuvinteze, domnule primar!

Sunteți un vifor de naționalism!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii