web analytics
Home OPINIE Editorial Epidemie de paranoia și conspiratită cronică

Epidemie de paranoia și conspiratită cronică

- Publicitate -

De asta suferă, defapt, presa de main-stream din toată lumea și, cum prind câte o informație cu potențial de WOW, o durigă mai grav decât un buștean care se prăvălește din munții României.

Cred că ați auzit și voi că există o „pandemie” de coronavirus, la nivel mondial, că „zeci de mii de oameni au contractat boala” și că „nu există leac pentru ea”, dar … ceea ce nu ați auzit, defapt, sunt faptele reale.

Iată știre: „O femeie de 73 de ani din Thailanda s-a vindecat de coronavirus după ce a petrecut mai multe zile, în carantină, sub atenta supraveghere a medicilor, relatează Sky News. Jaimuay Sae-ung a povestit că a contractat virusul ucigaș în decembrie, în timpul unei călătorii în China.” – sursa Digi24.ro.

Cum adică? S-a vindecat o femeie de 73 de ani, după ce a contractat coronavirus? O femeie de 73 de ani din Tailanda? Da, s-a vindecat pentru că acest CORONAVIRUS despre care am scris și noi, și alții și despre care s-a dus vestea mai ceva decât despre sânul dezvelit al lui Janet Jackson nu este nimic altceva decât un virus care afectează, cu preponderență, căile superioare și medii ale sistemului respirator uman.

Practic, Gripa de tip A, care se zvârcolește zgomotos în România în fiecare an este CU MULT MAI PERICULOASĂ decât acest CORONAVIRUS, dar nu … noi am halit cu nesaț orice informație cât mai fantasmagorică despre acest virus.

„E Apocalipsa!” „E virus creat în laborator” „Americanii aveau patentul pentru coronavirus încă din 2004” „Detol inactivează coronvirus” sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-am citit în ultimele două săptămâni și care m-au determinat să scriu acest editorial.

Și … acum … iarăși fapte: „Comisia națională de sănătate din China a anunțat că rata mortalității în cazul coronavirus este de 2,1% la nivel național. Cifra este mai mare în provincia Hubei, unde se află orașul Wuhan – 3,1%.

Un purtător de cuvânt al Comisiei a anunțat că 80% dintre victime aveau peste 60 de ani, iar 75% dintre victime sufereau și de o altă afecțiune.
În afara Chinei, prevalența virusului rămâne scăzută, cu 190 de cazuri raportate în peste 24 de țări.” – tot Digi24.ro

În realitate, Coronavirus este pistol cu capse pe lângă un virus MULT MAI CRIMINAL și pentru care a durat 40 de ani ca oamenii să găsească o formă incipientă de leac – Virusul Imunodeficienței Umane… ați auzit de el? E HIV, adică ăla care provoacă celebra SIDA.

Nici măcar HIV/SIDA n-a fost în stare să distrugă umanitatea, deși este SINGURUL VIRUS cunoscut speciei umane pentru care corpul uman nu formează anticorpi … că n-are cum, că-i distruge direct sistemul imunitar.

Deci … despre ce vorbim? De unde atâta scandal, teamă și panică în ceea ce-l privește pe Coronavirus? 

Păi dacă analizăm retroactiv, umanitatea a trecut prin epidemii care l-ar face pe coronavirus să zică: „Săru-mâna, nenea!”. Ciumă bubonică, gripa spaniolă, HIV/SIDA, poliomielită … ASTEA SUNT PANDEMII.

Restul … suntem noi, niște jurnaliști-gropari care salivăm de fiecare dată când apare o informație care implică niște cuvinte cheie, precum „sânge” „moarte” „alarmă” „scandal” „conspirație” etc.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Focarul Covid-19 de la Ambulanța Câmpia Turzii se extinde!

Ieri dimineață, RefleqtMedia v-a informat cu privire la cazurile de Covid-19 raportate la Ambulanța Câmpia Turzii. 3 asistente și 2 ambulanțieri sunt izolați la domiciliu, după infecții...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la sediul firmei...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

De 1 decembrie, Câmpia Turzii se sufocă în gunoaie

In ultimul timp, RefleqtMedia si-a facut un obicei din a evidentia si elementele pozitive, dar si cele negative din orasele noastre. Ei bine, dupa mormanele...

Focarul Covid-19 de la Ambulanța Câmpia Turzii se extinde!

Ieri dimineață, RefleqtMedia v-a informat cu privire la cazurile de Covid-19 raportate la Ambulanța Câmpia Turzii. 3 asistente și 2 ambulanțieri sunt izolați la domiciliu, după infecții...

PSD CLUJ: 1 Decembrie 1918! Ziua Marii Uniri înfăptuită la Alba Iulia! 1 Decembrie 2020!

102 ani au trecut de când sacrificiul multor generații de români, inclusiv pe frontul Primului Război Mondial, au făcut ceea ce multora le părea imposibil...

Cristian Matei: „🇷🇴 𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢! 𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐑𝐎𝐌𝐀̂𝐍𝐈𝐀!”

Ziua de 1 decembrie este o zi foarte importantă pentru noi toți, pentru că astăzi este ziua noastră, este ziua țării noastre minunate! Sărbătorim...

Mod INEDIT de a sărbători Ziua Națională, la Câmpia Turzii

Administrația locală de la Câmpia Turzii a găsit o modalitate inedită de a marca Ziua Națională a României. Chiar dacă nu a fost posibilă organizarea...
- Advertisement -