web analytics
Home OPINIE Editorial Epidemie de paranoia și conspiratită cronică

Epidemie de paranoia și conspiratită cronică

- Publicitate -

De asta suferă, defapt, presa de main-stream din toată lumea și, cum prind câte o informație cu potențial de WOW, o durigă mai grav decât un buștean care se prăvălește din munții României.

Cred că ați auzit și voi că există o „pandemie” de coronavirus, la nivel mondial, că „zeci de mii de oameni au contractat boala” și că „nu există leac pentru ea”, dar … ceea ce nu ați auzit, defapt, sunt faptele reale.

Iată știre: „O femeie de 73 de ani din Thailanda s-a vindecat de coronavirus după ce a petrecut mai multe zile, în carantină, sub atenta supraveghere a medicilor, relatează Sky News. Jaimuay Sae-ung a povestit că a contractat virusul ucigaș în decembrie, în timpul unei călătorii în China.” – sursa Digi24.ro.

Cum adică? S-a vindecat o femeie de 73 de ani, după ce a contractat coronavirus? O femeie de 73 de ani din Tailanda? Da, s-a vindecat pentru că acest CORONAVIRUS despre care am scris și noi, și alții și despre care s-a dus vestea mai ceva decât despre sânul dezvelit al lui Janet Jackson nu este nimic altceva decât un virus care afectează, cu preponderență, căile superioare și medii ale sistemului respirator uman.

Practic, Gripa de tip A, care se zvârcolește zgomotos în România în fiecare an este CU MULT MAI PERICULOASĂ decât acest CORONAVIRUS, dar nu … noi am halit cu nesaț orice informație cât mai fantasmagorică despre acest virus.

„E Apocalipsa!” „E virus creat în laborator” „Americanii aveau patentul pentru coronavirus încă din 2004” „Detol inactivează coronvirus” sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-am citit în ultimele două săptămâni și care m-au determinat să scriu acest editorial.

Și … acum … iarăși fapte: „Comisia națională de sănătate din China a anunțat că rata mortalității în cazul coronavirus este de 2,1% la nivel național. Cifra este mai mare în provincia Hubei, unde se află orașul Wuhan – 3,1%.

Un purtător de cuvânt al Comisiei a anunțat că 80% dintre victime aveau peste 60 de ani, iar 75% dintre victime sufereau și de o altă afecțiune.
În afara Chinei, prevalența virusului rămâne scăzută, cu 190 de cazuri raportate în peste 24 de țări.” – tot Digi24.ro

În realitate, Coronavirus este pistol cu capse pe lângă un virus MULT MAI CRIMINAL și pentru care a durat 40 de ani ca oamenii să găsească o formă incipientă de leac – Virusul Imunodeficienței Umane… ați auzit de el? E HIV, adică ăla care provoacă celebra SIDA.

Nici măcar HIV/SIDA n-a fost în stare să distrugă umanitatea, deși este SINGURUL VIRUS cunoscut speciei umane pentru care corpul uman nu formează anticorpi … că n-are cum, că-i distruge direct sistemul imunitar.

Deci … despre ce vorbim? De unde atâta scandal, teamă și panică în ceea ce-l privește pe Coronavirus? 

Păi dacă analizăm retroactiv, umanitatea a trecut prin epidemii care l-ar face pe coronavirus să zică: „Săru-mâna, nenea!”. Ciumă bubonică, gripa spaniolă, HIV/SIDA, poliomielită … ASTEA SUNT PANDEMII.

Restul … suntem noi, niște jurnaliști-gropari care salivăm de fiecare dată când apare o informație care implică niște cuvinte cheie, precum „sânge” „moarte” „alarmă” „scandal” „conspirație” etc.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii