web analytics
Home OPINIE Editorial Dragostea de neam, folosită ca unealtă politică

Dragostea de neam, folosită ca unealtă politică

- Publicitate -

La 101 ani de la desăvârșirea statului unitar român, observ cu îngrijorare trendul politic de acaparare a patriotismului pentru avantaje politice.

Brusc și dintr-o dată au apărut partide și partidulețe, care mai decare mai controversate, care folosesc patriotismul și noțiunile de „neam” „națiune” și „țară” pentru propriile câștiguri, sinecuri și interese.

Având în vedere naționalismul pe care-l nutresc de 30 de ani încoace, nu pot să rămân impasibil în timp ce indivizi și individe cu trecut, prezent și viitor îngropat în controverse demonetizează dragostea de neam și țară, inserând-o în planurile lor diabolice, astfel că am decis să înșir prezentele rânduri ca un protest public și ca o palmă morală dată peste fețele ălora pentru care „patria” reprezintă o metodă simplă de acaparare a prostimii.

ProRomânia  – un partid de trădători politici, traseiști și sinecuriști, susținut de serviciile secrete, care folosește simbolurile naționale pentru propriul interes.

Atitudinea lui Victor Viorel (oare-și mai amintește de procurorul, Panait) denotă clar că interesele partidului Pro România nu sunt nicidecum PENTRU ȚARĂ ci PENTRU SINE, lucru regretabil și condamnabil, în special în 2020, când vom avea – deopotrivă, alegeri locale și parlamentare.

Uniunea Salvați România – un alt partid care a venit „pe turnantă”, oferind imaginea de salvator al națiunii române, care utilizează numele țării în denumirea sa și care s-a dovedit a fi o fumigenă ieftină.

Cum să salveze ei România, când nu sunt în stare să se salveze pe ei? 

„D-le preşedinte al USR, Dan Barna, dragă coleg Dan, ne bat alegerile locale şi anticipatele la uşă, cei care ne-au acordat încrederea aşteaptă de la noi să lansăm în dezbatere publică programul de guvernare, iar tu şi apropiaţii tăi din USR aveţi vreme de pierdut cu referate şi documente doctrinare, redactate (cel mult) la nivelul unui seminar din primul an de facultate? Ţara asta are nevoie de politici de guvernare, locale şi naţionale, nu de cartoane şi etichete. Se miră unii colegi că am ajuns pe la 11-12% în sondajele de opinie. Păi cum să nu ajungem la un asemenea scor când ne ocupăm de aşa ceva?”, a spus Mihai Goțiu, senator USR, într-o postare pe Facebook.

 

Forța Națională – un partid ouat din ALDE, creat de traseiști care n-au vrut s-o trădeze pe Dăncilă și pe Dragnea, care vorbesc cuvinte mari, dar stau ascunși în spatele sloganurilor.

„Crezul politic al partidului Forța Națională se fundamentează pe principiul conform căruia nimeni nu este mai presus de lege, iar legea este egală pentru toți!  Astfel, partidul își va fundamenta acțiunea politică pe apărarea libertăților individuale, punând accent pe importanța deosebită pe care o are protejarea libertății de exprimare. ”, spun creatorii Forței Naționale, pe propriul site.

Defapt, președintele partidului este scursura ieftină, comunistă, sugătoare de bani publici și batjocoritoare la adresa românilor, Teodor Meleșcanu.

Da, ăla care n-a vrut ca la ONU să se țină moment de reculegere în memoria Revoluției. Da, ăla care a turnat la Securitate cum toarnă barmanii în halbe la Oktoberfest.

Alt membru marcant al Forței Naționale este GRAȚIELA FUCKING GAVRILESCU … știți voi, știți … deci cum pot aceste infecții politice să ne reprezinte pe noi și să vorbească despre faptul că „nimeni nu e mai presus de lege”, când ei ii lingeau pe Dragnea, Vosganian și restul, când DNA-ul solicita ridicarea imunității parlamentare?

 

Pentru Oameni și Țară – este ultima găselniță politică a americancei, Ramona Ioana Bruynseels.

Această doamnă – charismatică de altfel – a fost marioneta lui Dan Voiculescu, da da, ăla care a fost securist, ăla care a făcut pușcărie pentru corupție, ăla care a folosit „antenele” ca pe niște mercenari politici, ăla care care și care.

Să vorbești despre „oameni și țară” când servești intereselor străine este cale lungă … bine, și Horia Sima a fost dublu agent secret … dar aia e cu totul altă poveste.

 

 

Defapt, nu știu dacă mai există o singură mișcare politică, care să fie, cu adevărat în folosul oamenilor, al prostimii, al plătitorilor de taxe și impozite … poate n-a existat niciodată, dar cei enumerați mai sus duc ipocrizia la alt nivel.

RUȘINE SĂ LE FIE LOR ȘI MULTE BLESTEME ALE ROMÂNILOR ADEVĂRAȚI CARE-NGRAȘĂ GLIILE, SĂ-I LOVEASCĂ!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Chetani se pregateste sa iasa din Scenariul Rosu – scade incidenta si la Ludus

In urma cu cateva minute, Prefectura Mures a dat publicitatii noile date privind incidenta cazurilor de Covid19 raportate la 1000 de locuitori. Orasul Ludus inregistreaza...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la sediul firmei...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

EXCLUSIV: La Baza 71 Aeriană există persoane izolate! Vezi detalii despre „focar”

În această după-amiază, purtătorul de cuvânt al  Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii ne-a contactat cu privire la informațiile privind presupusul focar Covid-19 care ar...

𝐌ă𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢

Obstacolele aduse de pandemia globală de Coronavirus au afectat, într-un mod drastic, afacerile din întreaga țară. De la societăți comerciale cu activitatea întreruptă partial,...

Finantare guvernamentala pentru 22 strazi turdene

🔊 𝐕𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚̆! Guvernul PNL va finanța în continuare modernizarea celor 16 străzi din Cartierul Primăverii și a adăugat pe lista sinteză un nou proiect...

Straco isi bate joc de subcontractorii de pe A3 Chetani – Campia Turzii

Pe Autostrada A3 Transilvania între C.Turzii și Chețani CNAIR a plătit factura de 10 milioane de lei către constructorul Straco, însă acesta la rândul...

Chetani se pregateste sa iasa din Scenariul Rosu – scade incidenta si la Ludus

In urma cu cateva minute, Prefectura Mures a dat publicitatii noile date privind incidenta cazurilor de Covid19 raportate la 1000 de locuitori. Orasul Ludus inregistreaza...
- Advertisement -