web analytics
Home OPINIE Editorial Asa inteleg viitorii diasporeni distantarea sociala

Asa inteleg viitorii diasporeni distantarea sociala

- Publicitate -

In momentul in care lumea i-a cainat pe capsunari ca s-au intors in tara de teama covidului, pentru a-l da si la altii, capsunarii s-au simtit jigniti in corazon.

Ei bine, iata ce au facut viitorii diasporeni, la plecarea spre Jermania, pentru a munci cu ziua, ca joburi reale nu-s in stare sa aiba.

Urmare a imaginilor și informațiilor apărute în spațiul public privind situația de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, vă informăm că la nivelul S.R.P.T. Cluj Napoca a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 352 Cod Penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul S.R.P.T. Cluj Napoca, în temeiul art. 292 Cod de Procedura Penală s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 Cod Penal, în cauza privind situația persoanelor aflate in cursul acestei dimineți pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Cauza se afla sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca.”, a transmis Politia Cluj.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii