web analytics
Home OPINIE Editorial Am aflat motivele din spatele dezinformărilor USR-iste ... o să vă șocheze...

Am aflat motivele din spatele dezinformărilor USR-iste … o să vă șocheze ce poate face frustrarea unei femei

- Publicitate -

Înainte de toate, vreau să le spun tuturor celor care vor citi acest editorial că nu este un atac la persoană, nu are vreo conotație politică și nu se vrea a fi controversat … este doar o relatare a faptelor, deci să-ncepem!

În această dimineață, devreme chiar, USR Câmpia Turzii a distribuit, pe propria pagină de facebook, un „comunicat” al cărui scop clar era acela de a-l ataca pe Dorin Lojigan. Le-am dat peste nas cu realitatea, le-a dat și primăria, n-are sens să mai vorbim despre elucubrațiile acelui „comunicat”, dar … ceea ce este cu adevărat important este povestea din spatele poveștii.

Vedeți voi, totul a început tot pe facebook, la postarea asta

Dorin Lojigan a scos la iveală o postare de mulțumire pentru scorul mare scos de PNL la prezidențiale, în turul doi. Ei bine, la acea postare s-a iscat o adevărată ceartă pe net (țin să vă reamintesc că să te cerți pe net e ca și cum ai participa la paralimpice, chiar dacă vei câștiga, tot … paralimpic ești), în care protagoniști au fost Dorin Lojigan și mai mulți membri și simpatizanți ai USR Câmpia Turzii, Laura Mursoi, Dan Bradu, Horațiu Hatos, Horațiu Mândruțiu și … Daniela Dolha.

Danielei Dolha i s-a luat după ce Lojigan a zis că… „Și așa ar fi dacă v-ați respecta principiile. Eu personal as aprecia asta având in vedere viitoarea colaborare. Dar când pentru voi oameni noi in politica înseamnă vechi membrii Pnl, Psd sau Unpr (Mandrutiu, Hatos, Bradu, Daniela Dolha, Mursoi Mihai) atunci am voie sa ma abțin.

Ei bine, ca urmare a postat următorul mesaj: 

Mesajul de campanie la care a făcut referire Daniela Dolha a fost chiar postarea USR Câmpia Turzii, care vorbea despre spital și care este pe cât de rău-voită, pe atât de prost documentată și … retardată.

Bun … lăsând la o parte celelalte mesaje ale Danielei Dolha, care cicătelea ar fi responsabilul PR al unui USR total pe dinafară cu realitatea, haideți să analizăm următorul aspect, iar aici mă voi adresa șefilor USR de la Turda, Cluj Napoca și de la organizația județeană, USR Cluj.

Domnilor, doamnelor, de când și până când mesajele transmise ÎN PUBLIC de un partid politic sunt ghidate de frustrările unei femei? Cum este posibil ca un partid politic să riște să pice în derizoriu și să piardă, în mod evident, scor politic – din cauza unei femei care s-a apucat să facă crize de isterie prin intermediul unor comunicate de presă AVIZATE de conducerea organizației locale? 

Ce președinte de organizație locală, iar aici mă refer la Gabrilă Mureșan Pop, permite unei femei să-și fundamenteze atacurile prin frustrările proprii la adresa unui individ?

De când sunt folosite partidele politice pentru atacurile la persoană ale unei femei?

Oare, dacă doamne-ferește, femeia respectivă se ceartă cu o vecină cu privire la spațiul de pe sârmele din uscătoria blocului, se apucă USR Câmpia Turzii să dea comunicate împotriva vecinei respective?

Oare USR Câmpia Turzii va începe să ceară rețete de prăjituri înainte de sărbători? 

Desigur, întrebările mele au o tentă răutăcioasă, însă nu mi se pare normal ca un mijloc de comunicare oficial al unui partid politic să fie folosit după propriul plac de o femeie care-și varsă propriile frustrări legate de un bărbat.

Dacă așa face USR comunicare, dacă ăsta este stilul lor de PR și dacă ASTA ACCEPTĂ MIHAI GOȚIU, EMANUEL UNGUREANU, CIPRIAN RIGMAN, EMIL TURDEAN și restul conducerii județene a partidului e clar că la locale, USR Câmpia Turzii o să scoată doi rahați verzi.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii