web analytics
Home OPINIE Editorial Despre cum durigă presa PSD-istă o gogoașă de 150.000 de euro....

Despre cum durigă presa PSD-istă o gogoașă de 150.000 de euro….

- Publicitate -

Rolul presei este acela de a prezenta FAPTE! Nu informații vehiculate și, sub nicio formă, gogoși care să permite vreunui lider politic să se joace țonțoroiu cu proprii subalterni.

Daaaaar, unii editori de presă „di la Cluj” n-au auzit de FAPTE, au auzit doar de „durigarea gogoșilor”.

Bunăoară în această seară, după ce Petre Pop a declarat că vrea să candideze la șefia PSD Câmpia Turzii, iar RefleqtMedia a prezentat că are 90% șanse să câștige, presa de casă (la propriu) a PSD Cluj s-a apucat să-l halească pe Pop, folosindu-se ȘI DE INFORMAȚII FALSE.

Astfel, în cârca lui Petre Pop, site-ul cu pricina a plasat un prejudiciu de 150.000 de euro, în dosarul penal de la Domeniul Public Câmpia Turzii, în care Pop a fost trimis în judecată.

Toate bune și frumoase, doar că informația despre prejudiciul de 150.000 de euro este o gogoașă … mare, umflată, delicioasă din punct de vedere mediatic, dar tot gogoașă rămâne.

Cine a inventat acea gogoașă? Sursele RefleqtMedia (da, ne declarăm vinovați). Astfel, în cursul anului trecut, în  momentul în care Pop, Cristel Frînc și restul inculpaților din dosarul respectiv au fost chemați, de mai multe ori, la Parchetul Turda, sursele noastre ne-au vorbit despre un presupus prejudiciu de 150.000 de euro.

„Din informațiile noastre, ar fi vorba despre un prejudiciu de aproape 150.000 de euro, dar și fapte precum abuz în serviciu, fals, uz de fals, delapidare și constituire de grup infracțional.”, scria RefleqtMedia în 5 martie 2019.

Ei bine, ulterior scrierii respectivului articol, care s-a bazat pe informații „pe surse”, am decis să obținem informații EXACTE! Și am primit … iar acum vi le putem arăta mai jos:

Ceea ce ne surprinde este ușurința cu care site-ul de știri de la Cluj, care este subordonat politic, decide să publice o informație FALSĂ despre un membru al PSD Câmpia Turzii, cu toate că puteau – la fel de bine, să solicite rechizitoriul din dosarul în care acesta este inculpat.

Iar această minciună difuzată de presa clujeană vine la mai puțin de 8 ore după ce Pop a declarat că va candida la șefia PSD Câmpia Turzii.

Este clar că se trag sfori împotriva lui Petre Pop.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii