web analytics
Home OPINIE Da' ce te-ai spetit, ma Lucian, ma!

Da’ ce te-ai spetit, ma Lucian, ma!

- Publicitate -

In urma cu doua zile, viceprimarul onorific al Turzii, Lucian Nemes, posta urmatoarea “perla” pe retelele de socializare.

Iar noi, cu toata opozitia, trebuie sa recunoastem. Intr-adevar, pentru Lucian Nemes, acesti 4 ani au fost grei… pai cum? Omul nu a stiut, efectiv, daca sa stea, sa astepte sau sa șadă.

Desigur, Lucian Creța, de la Revolutionarii turdeni, a dat-o mai bine: “Ai putorit 4 ani, in umbra lui Matei, iar acum incerci o candidatura de la PSD ca sa ii iei locul”

Candidatura de la PSD cu siguranta nu va fi… iar asta pentru simplul fapt ca Razvan Ciortea este si presedinte, si candidat al social-democratilor.

De altfel, daca este sa luam de bune afirmatiile lui Ciortea, micul Nemes nu este nici macar membru PSD… deci nicio sansa de a candida.

INSA si daca ar gasi un partid din partea caruia sa candideze, sansele lui Nemes cel “harnic” sa castige alegerile sunt identice cu cele ale Insulelor Cayman sa castige Mondialul de fotbal.

Nu ne credeti? In ultimul sondaj IRES, Nemes a luat 6%.

Pai… cum altfel cand, pret de 4 ani, n-a avut o initiativa legislativa, o atributie, o activitate de teren, nimic. Practic, Nemes n-a facut decat sa semneze pontajul si sa stea in biroul lui.

Da, stim ca e avocat la baza si ar vrea sa ne dea in judecata, insa daca ar face-o ar avea aceleasi sanse de castig ca si cele pentru functia de primar.

De altfel, pe site-ul Primariei Turda, ultimul raport de activitate postat de Lucian Nemes in calitate de viceprimar este din… 2016.

In 2016, Nemes a avut curaj… propunandu-se singur la functia de viceprimar, insa… odata ajuns vice i s-a terminat si curajul, si ambitia, si activitatea.

Sa-i spunem oportunism? Sa-i spunem “lene” ? Nu… va lasam pe voi sa judecati ce aport a adus Nemes la cele 70 de mil euro contractate de CRISTIAN MATEI din fonduri UE.

Oamenii din Primarie stiu mai bine.

Somn usor, Lucian! Stim ca ti-a fost greu… dar iti va fi mai usor odata ce ti se termina cariera politica.

ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -