web analytics
Home OPINIE Am găsit soluția optimă convocării lui Ionel Isac în ședințe de consiliu

Am găsit soluția optimă convocării lui Ionel Isac în ședințe de consiliu

- Publicitate -

În urmă cu câteva săptămâni, consilierul local PSD – Ionel Isac, se arăta extrem de nemulțumit de faptul că este convocat la ședințele de consiliu local prin email și prin telefon.

„Eu nu mai pun telefonul meu și internetul meu la dispoziția primarului. Vreau să fiu convocat PRIN POȘTĂ!” spunea la acel moment, Ionel Isac.

După ce l-am pișcat puțin, editorialește vorbind, s-a trezit stimabilul să mă facă „argat”, „plătit ca să scriu la comandă” și alte invective caracteristice pregătirii sale de moldovean profesionist.

Ei bine, pentru a-i arăta stimabilului consilier că sunt dornic să-l ajut și să mediez această problemă legată de convocarea sa în ședințele de consiliu, am luat drumul țării și am căutat muuuuulte soluții.

În fine, am poposit la Muzeul de Istorie de la Sighișoara, unde am găsit convocatorul din fotografie, care era folosit în perioada medievală, la convocarea pârgarilor și șoltuzilor în ședințele de consiliu.

Astfel, consider că am găsit cea mai optimă soluție, care să nu implice niciun cost – utilizarea convocatorului medieval. În acest fel nu va fi folosit nici internetul personal al consilierului, nici porumbeii călători nu vor fi puși la muncă și primăria nu va cheltui bani suplimentari cu poșta sau cu firmele de curierat.

Totodată, pentru a-l identifica mai ușor pe Ionel Isac, propunem ca – la ședințele de consiliu local – să poarte și pălăria de consilier, din aceeași epocă medievală.

Acest articol este un pamflet și trebuie considerat ca atare!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii