fbpx
HomeOPINIEEditorialAdrian Varga: „Opoziția nu are voie să greșească…”
spot_img
spot_img

Adrian Varga: „Opoziția nu are voie să greșească…”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Într-o perioadă a protestelor împotriva abuzurilor, pentru că PSD-ul se împotrivește abuzurilor din justiție și tinerii din piețe protestează împotriva abuzurilor politicienilor, realizezi că pentru a face abuz, în primul rând ai nevoie de putere, deci… Din opoziție nu poți comite asemenea greșeli.

În opoziție “contezi” doar când este nevoie de majoritate extinsă și de majoritate extinsă este nevoie doar în deciziile foarte importante, moment în care nu “te poți juca de-a Gică-Contra” doar pentru a le arăta celor de la putere ca și tu mai exiști. Totuși din opoziție poți face ceva ce puterea nu poate face , POȚI CRITICA, poți să zici că localitatea necesită mai multe investiții, poți critica lucrările făcute, timpul de executare dar și modul de organizare a priorităților.

Cel mai bun exemplu, pentru că este “la modă” , abținerea conilierilor P.S.D. din Câmpia Turzii cu privire la înființarea unui serviciu legat de emiterea pașapoartelor, cazierelor judiciare și înmatriculări auto. Cum a avut ocazia să greșească opoziția, cum a comis-o, și a comis-o grav pentru că cei de la putere au facut tot ce le-a stat în putință să afle toată lumea că “cei pe care i-ați votat” sunt împotriva intereselor Municipale, profitând maxim de această oportunitate. În schimb opoziția raspunde precum Elena Udrea din videoclipul alaturat https://www.youtube.com/watch?v=B14lelAd4BY , vorbește dar nu zice nimic, mai mult de atăt nici măcar nu se aude. Când administrația investește aproximativ 67.000 lei pentru un pistol radar, tu din opoziție nu zici nici măcar clasicul “sunt oameni necăjiți și voi dați o mulțime de bani pe un pistol radar?”

Fără să zici ce s-ar fi putut face cu banii respectivi, sa vorbești despre spital, școli sau chiar despre Casa de Cultură o clădire imensă din mijlocul orașului care “produce” doar cheltuieli. Cu alte cuvinte echipa PSD Câmpia Turzii ,azi, joacă precum Juventus București ,nu-s buni nici în atac ,nici în apărare, poate ar trebui schimbată strategia, implicat mult mai mult mediul on-line și în special presa pentru propagarea mesajelor, acel mediu unde circulă ,tot pentru propagandă, o petiție on-line prin care se cere demisia consilierilor PSD, cu toate că după multă presiune, printr-o ședință extraordinară, aceștia au votat în favoarea proiectului.

Pe acest drum opziția nu numai că nu pune probleme de ordin electoral actualei puteri, dar chiar o ajută sa crească, dar probabil zic ca toți politicienii astăzi “MAI ESTE TIMP PÂNĂ LA ALEGERI” !

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: