spot_img
spot_img

Nu mai puțin de 194 de tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului de pe drumurile județene

spot_img

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de luni, 10 decembrie 2018, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

În ultimele 72 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul acestui sfârşit de săptămână s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 43 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 18 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 24 de drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate totală de 77 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în zilele de sâmbătă şi duminică s-a intervenit pe 15 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În cursul nopţii şi la această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 7 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 82 de tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul acestui sfârşit de săptămână s-a intervenit pe 10 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri judeţene, cu 5 utilaje, fiind folosită o cantitate totală de 35 de tone de material antiderapant.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Biroul de presă

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...

GROAZNIC Bărbat de 70 de ani, călcat de mașină

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

EXCLUSIV: Cosmar cu girofar

In contextul unor informatii extrem de alarmante aparute in...

Petrece un weekend de exceptie la Salina Turda

#Salina Turda 🤌Petreceți-vă sfârșitul de săptămână alături de noi!💥💯Cel mai...

Vezi ce prevede contractul de modernizare a Aeroportului Cluj Napoca

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat, in aceasta saptamana,...

Cutremur ÎN TRANSILVANIA

În urmă cu o oră, EarthBot, programul de alertare...

Accident rutier la Târgu Mureș – o persoană a rămas încarcerată

Aseară, în jurul orelor 22:00, o tamponare frontală s-a...
spot_img
spot_imgspot_img

VIDEO – Accident langa Scoala Poiana

3 masini au fost implicate intr-un accident rutier, pe strada Campiei din Municipiul Turda. Evenimentul a avut loc langa Scoala Poiana, in apropierea intersectiei cu...

Restricții de circulație pe mai multe străzi din Turda

În atenția participanților la trafic. Ca urmare a lucrărilor de modernizare demarate pe strada Frăgăriște accesul auto va fi interzis pe sectorul cuprins între...

Cum să fii protejat atunci când joci la cazinouri online

Dacă ești nou în domeniul jocurilor de noroc sau al pariurilor online, s-ar putea să îți facii griji cu privire la cât de sigur...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: