web analytics
Home FEATURED Gheorghe RECE: "...Pentru că este nevoie urgentă de schimbare atât la nivel...

Gheorghe RECE: “…Pentru că este nevoie urgentă de schimbare atât la nivel de comportament, cât și la nivel de gândire, de mentalitate!”

- Publicitate -

La inceput de saptamana, candidatul PSD la functia de Primar al Municipiului Campia Turzii, Gheorghe Iulian Rece, a acordat un interviu pentru  RefleqtMedia .

1. De ce Gheorghe Rece?


Pentru că este nevoie urgentă de schimbare atât la nivel de comportament, cât și la nivel de gândire, de mentalitate.


Pentru că acest municipiu nu este moșia nimănui.
Pentru că cetățenii trebuie ascultați și respectați.
Pentru că promitem megaproiecte și nu suntem în stare să asigurăm confortul urban cu tot ce implică el(curațenie, drumuri, parcări, iluminat…), pentru care se plătesc taxe și impozite.


Pentru că Gheorghe RECE vrea, știe și poate!


2. PSD este considerat un partid al corupților și al tuturor relelor, de ce ar trebui votat?


PSD este cel mai mare partid din România. Cu bune, cu mai puțin bune, este singurul partid căruia i-a păsat de cetățeni. Este singura formațiune politică din România care a reparat inechitățile și nedreptățile produse de celelalte partide.


PSD are foarte mulți membri de valoare, oameni corecți, cinstiți, cu bun simt și care nu trebuie să fie catalogați, nu trebuie asociați cu ceilalți. Resursa umană de calitate reprezintă forța și longevitatea PSD-ului.


3. Care este calea spre care se îndreaptă Câmpia Turzii sub actuala administrație?


O comunitate dezbinată, împărțită între ai mei și restul, unde cetățeanul nu este ascultat, este tratat cu dispreț, umilit, un oraș unde domnește ura, răzbunarea, răutatea, mizeria, unde banul public este cheltuit ineficient, plin de șantiere, haotic și la limita legalității deschise, cu lucrări începute și neterminate, de proastă calitate, după parerea mea nu se îndreaptă spre calea cea bună.


4. Care credeti că ar trebui să fie rolul și atitudinea primarului?


Primarul trebuie să fie, din toate punctele de vedere, un model pentru comunitate.


El nu are statut de stăpân, ci este un om ales de oameni să-i reprezinte, să-i respecte, să-i ajute atât cât se poate și cât legea ii permite.


In rest fișa postului și legea ii stipulează foarte clar atribuțiile și obligațiile pe care le are și pentru care este plătit lună de lună.


5. Ce este mai important: cultura, sănătatea, investițiile sau școala?


Toate sunt importante și as mai adauga sportul de masă. Nu poți prioritiza, pentru ca riști să produci dezechilibre în dezvoltarea armonioasă a unei comunități.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -