fbpx
spot_img
spot_img

Iată de ce ar trebui să pariezi pe sporturi virtuale

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Pariurile la sporturi virtuale sunt un adevărat fenomen al jocurilor de noroc. Te poți baza pe ele oricând, sunt mereu organizate în funcție de un program fix care este respectat cu strictețe și nu trebuie niciodată să aștepți foarte mult pentru ca meciurile să fie jucate pentru că de cele mai multe ori vei primi pe ecran un rezumat de doar câteva secunde. Timpul pentru a plasa pariul este scurt, dar iată de ce este recomandat să te joci și la aceste sporturi virtuale.

 

Valabile oricând

 

Jocurile și sporturile virtuale nu oferă doar o posibilitate multiplă de pariere, dar și o colecție destul de mare de sporturi, ci mai sunt și disponibile oricând. Le vedem zilnic la Superbet și nu vom avea nicio dificultate în a paria pe ele în orice parte a zilei sau a nopții. Singurul aspect de care trebuie să te îngrijești atunci când pariezi la sporturi virtuale este perioada relativ scurtă dintre runde, adică un timp destul de mic pentru a te putea hotărî asupra pariurilor.

 

Un alt avantaj este acela că sunt eliminate toate condițiile de așteptare, planificare sau de așteptare pentru ca meciurile să înceapă. Sporturile virtuale sunt un software disponibil 24/7, iar atunci când te plictisești de meciuri virtuale poți paria la curse de cai sau câini.

 

Crește numărul de opțiuni

 

În trecut, sporturile virtuale au apărut ca fiind doar o opțiune la pariurile sportive clasice. Lansarea acestui mod de pariat a pornit doar cu câteva sporturi pe care le puteai număra folosind degetele de la o singură mână. În urmă cu foarte mult timp, sporturile virtuale nu aveau o ofertă exactă. Puteai plasa pariuri doar la curse de cai sau meciuri de fotbal virtuale. De atunci și până în prezent, dezvoltatorii de jocuri au ales să profite cât mai mult de popularitatea acestor sporturi virtuale și au creat o gamă completă:

 

Acum poți paria virtual pe curse de motociclete, trotting, meciuri de baschet, meciuri de tenis sau chiar fotbal american. Sportul care reușește să rămână însă cel mai popular și care se află printre principalele preferințe ale pariorilor este fotbalul clasic.

 

Pariuri mici

 

Cele mai multe sporturi virtuale au un mod de funcționare destul de stabil începând de la metode de pariere, opțiuni, cote sau chiar mize. Sporturile virtuale sunt cele mai abordate în momentul în care jucătorul caută alternative pentru mize mici care pot prelungi sesiunea de pariere cât mai mult posibil. Majoritatea gamblerilor și pariorilor români folosesc miza minimă atunci când joacă la sporturi virtuale. 2 RON este cel mai celebru pariu indiferent de sportul pariat. Cu toate acestea, este posibil ca pe internet să fie disponibile unele jocuri virtuale în care mizele să fie de chiar 0.50 RON.

 

Margine a casei rezonabilă

 

Spre deosebire de alte jocuri din cazino, sporturile virtuale nu sunt chiar cele mai rele din punct de vedere al șanselor de câștig. Cele mai eficiente jocuri virtuale oferă chiar șanse de 0.5% pentru cazino, lucru de apreciat pentru un joc de noroc. Deci ai un pachet complet de gambling de care să te bucuri. Ai un joc cu o grafică decentă, durează suficient de mult timp pentru ca tu să îți primești doza de adrenalină. O margine a casei de 2% este oricum mult mai bună decât cea de la sloturi unde cazinoul poate ajunge chiar să aibă o margine de 10%.

 

Pierderi scăzute

 

O margine a casei mai mică, va duce în mod teoretic la pierderi mai puține. Chiar și timpul de pregătire și analiză pentru aceste meciuri sunt aspecte ce vor fi eliminate. Având în vedere că fiecare joc virtual pornește mereu de la aceeași șansă, nu ai alte detalii despre meciuri decât cotele pe care vei paria. Este mai simplu să pariezi, durează mai puțin timp, nu te va epuiza, iar șansele de pierdere sunt mai mici. Ce altceva ți-ai mai putea dori?

 

Dacă la o margine a casei de 2.5%, vei plasa 100 de pariuri a câte 10 RON fiecare, practic, ai 1000 RON pariați dintre care te poți aștepta la 25 RON pierderi. Rata de pierderi la sporturile normale de de aproximativ 5%, deci te poți aștepta să pierzi 50 RON. Dacă te joci la sloturile greșite unde marginea casei este de 10%, poți pierde 100 RON pe termen lung.

 

Concluzie

 

Acum că ai văzut toate avantajele sporturilor virtuale, nu pare mai convenabil să pariezi la acestea decât la orice alt sport din oferta agenției? Șansele de câștig sunt mai mare, deci de ce nu ai face asta? Unul dintre motive ar fi că sporturile virtuale devin repetitive și nu știi niciodată ce rezultate pot avea meciurile deoarece mereu sunt aleatorii și în funcție de cote.

 

Singurul avantaj al sporturilor reale este că ai acces la istoricul echipelor și poți prezice acțiunile din meci.

 

 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: