fbpx
spot_img
HomeUncategorizedHoria Nasra: Piețele agroalimentare în spațiile închise, târgurile, piețele mixte și volante,...

Horia Nasra: Piețele agroalimentare în spațiile închise, târgurile, piețele mixte și volante, își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară!

- Advertisement -

Astăzi, Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege care aprobă OUG 78/2019 cu amendamentul președintelui PSD, deputatul Marcel Ciolacu, care prevede ca pieţele în spaţii închise să rămână deschise.

„Diletantismul guvernamental al cabinetului Orban a dus industria HoReCa în ATI iar prin măsurile luate săptămâna trecută, Orban și PNL se pregăteau să aplice o lovitură dură și producătorilor agricoli, prin oprirea activității comerciale în piețele agroalimentare din spațiile închise.

PSD nu a stat impasibil și a apărat producătorii români! Sperăm ca președintele Iohannis să nu blocheze legea prin întârzierea la promulgare. Fiecare zi în care activitatea comercială este oprită în piețele închise generează pierderi uriașe pentru producătorii agricoli și pentru agenții comerciali din domeniu” a declarat deputatul Horia Nasra.

Amendamentul PSD:

„Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, aşa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare, îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”, arată amendamentul admis formulat de Marcel Ciolacu şi Daniel Zamfir la proiectul de lege.

 

Horia Nasra

Deputat PSD Cluj

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Membră a USR Câmpia Turzii ACUZATĂ că a avut o relație...

0
Pe față sunt curați ca lacrima, da-n dulapurile lor există mai mulți scheleți decât în Cimitirul Bellu. Vorbim, desigur, despre o parte dintre membri USR...

Comentarii

%d bloggers like this: