web analytics
Home Stiri - national Coronavirus România, INFORMAȚII OFICIALE: 3 din cele 6 persoane infectate cu COVID-19...

Coronavirus România, INFORMAȚII OFICIALE: 3 din cele 6 persoane infectate cu COVID-19 au fost declarate vindecate

- Publicitate -

În România au fost confirmate, până acum, 6 infecții cu coronavirus. Trei dintre pacienți au fost declarați vindecați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile.

Actualizare 5 martie, ora 16.20. Trei din cele șase persoane diagnosticate cu COVID-19 (coronavirus) pe teritoriul României au fost declarate vindecate. Primul caz depistat în țară, bărbatul din județul Gorj, a fost externat. Ceilalți doi pacienți, femeia în vârtă de 38 de ani și bărbatul în vârstă de 48 de ani, internați într-un spital din Timișoara, au fost declarați vindecați după ce două teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Cele două persoane, declarate vindecate la Timișoara, vor rămâne sub supraveghere medicală până în momentul externării lor.


În acest moment, mai sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu infecție cu COVID-19 (coronavirus) în centre medicale specializate în tratarea bolilor infecțioase din Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, starea de sănătate a acestora fiind stabilă, iar evoluția acestora este monitorizată permanent de personal medical.

citește articolul complet pe: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/informatii-oficiale-despre-coronavirus-ministerul-de-interne-26-de-persoane-sunt-in-carantina-2077-sunt-monitorizate-la-domiciliu-1266261

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii