web analytics
Home Stiri - national Cel mai bine plătit bugetar din România a fost, ÎN SFÂRȘIT, demis

Cel mai bine plătit bugetar din România a fost, ÎN SFÂRȘIT, demis

- Publicitate -

Într-o țară în care sute de școli din mediul rural ȘI NU NUMAI au WC-uri în curte, fără apă potabilă, nesimțitul ăsta avea un salariu de 35.000 de euro pe lună.

Este vorba despre Ovidiu Badea, Directorul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea” (INCDS).

Guvernul Ludovic Orban l-a demis luni pe cel mai bine plătit bugetar din România. Ministrul Educaţiei, ȋmpreună cu ministrul Mediului au anunţat ȋntr-o conferinţă de presă că l-au demis pe bugetarul cu cel mai mare salariu din România, omul care a ascuns cifrele dezastrului: 38,6 milioane de metri cubi de lemn se taie anual din România.

„Motivul acestei întâlniri îl reprezintă decizia pe care am luat-o referitoare la încetarea delegării atribuțiilor de director general la Insititutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Silvicultură, este vorba despre domnul Ovidiu Badea. Am luat această decizie în urma numeroaselor petiții pe care le-am primit la Ministerul Educației și Cercetării, dar și din cauza unor semnale pe care le-am primit din partea presei. Totodată, această decizie s-a concretizat în urma controlului pe care l-am dispus, la Institut, și în urma constatărilor Corpului de Control”, a anunțat Monica Anisie.

Poate n-ar fi rău să fie și, puțin, cercetat de DNA acest individ!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii