web analytics
Home Stiri - national ATENȚIE! Începând de astăzi, dacă lovești sau jignești un profesor se constituie...

ATENȚIE! Începând de astăzi, dacă lovești sau jignești un profesor se constituie ULTRAJ!

- Publicitate -

Senatul României a adoptat astăzi, în postură de for decizional, proiectul de lege privind măsurile de protecție a personalului didactic, de conducere, de îndrumare și control din învățământul preuniversitar în îndeplinirea atribuțiilor specifice funcției.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că, odată cu promulgarea legii, de către Președintele României, profesorii și cadrele didactice similare capătă drepturi mai multe, iar actele de violență și umilire îndreptate împotriva acestora vor fi considerate ULTRAJ!

Cu alte cuvinte, până acum – dacă loveai un profesor și depunea plângere penală, erai cercetat pentru loviri și alte violențe și riscai 2-3 ani de închisoare, acum … rișt 4-5 ani.

„O lege absolut necesară pentru sistemul de învățământ a fost votată astăzi în plenul Senatului, o lege depusă acum 4 ani de zile. Mulțumesc celor 75 de senatori care au votat “pentru”. Sper să înțeleagă toată lumea esența acestei legi și în același timp, să fie promulgată cât mai repede de Președintele României.”, a comentat senatorul, Liviu Marian Pop, fost ministru al învățământului.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii