fbpx
HomeStiri - national𝐕𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟓𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭ăț𝐢 ♿♿♿
spot_img
spot_img

𝐕𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟓𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭ăț𝐢 ♿♿♿

spot_img
- Publicitate -
spot_img
Dacă sunteți o persoană cu dizabilitate, aveți între 18 și 65 de ani și sunteți în căutarea unui loc de muncă, voucherul este pentru dumneavoastră. ✅
 
Mergeți la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă și cereți mai multe informații.
Sau sunați la numărul de telefon 0751015063 pentru detalii. E o linie telefonică disponibilă de luni până vineri, între orele 12.00-14.00, special pentru dumneavoastră.
Poate aveți nevoie de un aparat auditiv wireless, de un mobility scooter, de un scaun cu roți electrice sau de orice alt dispozitiv care să vă ajute să duceți o viață independentă.
Știți cât de multe persoane cu dizabilități își fac credite pentru o astfel de achiziție? Acum puteți solicita un voucher pentru achiziția de tehnologie asistivă.
Și puteți folosi banii pentru două produse, dacă aveți o deficiență bilaterală. Și studenții pot primi voucherul!
Ce trebuie să faceți… ❓
1. Prima oprire este la Agențiade Ocupare a Forței de Muncă din județul Cluj. Aici depuneți copii după cartea de identitate, adeverința medicală și ultimul document de studii. Veți fi înregistrat ca fiind în căutarea unui loc de muncă și veți semna un acord. Adică veți participa la minimum două activități de informare, consiliere sau mediere.
2. A doua oprire este la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Cluj. Aici depuneți o cerere, copie după certificatul de încadrare îngrad de handicap și anexa, o recomandare de la medicului specialist privind tipul de tehnologii, acordul semnat la AJOFM și un angajament că nu înstrăinați produsul.
3. Noi, echipa ANDPDCA, vă transmitem apoi voucherul nominal tipărit.
Cum puteți cumpăra produsul… ❓
Cu voucherul mergeți la un furnizor de tehnologie asistivă și vă alegeți un produs din lista lor. Lista furnizorilor șI a produselor o găsiți la noi pe site: http://andpdca.gov.ro.
ECHIPA ANDPDCA

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: