fbpx
spot_img
spot_img

Găsit drogat la Câmpia Turzii – vezi despre ce e vorba

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Un tânăr, în vârstă de doar 16 ani, din localitatea Unirea – județul Alba, a fost găsit drogat la Câmpia Turzii, de către membri unui echipaj de ambulanță.

Acesta era în stare de inconștiență, iar apelul pentru tânăr a fost făcut de niște prieteni prin Sistemul 112.

Ajunși la fața locului, membri echipajului de ambulanță i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la Spitalul „Dr. Cornel Igna”, acolo unde a fost anunțată și familia tânărului.

S-a stabilit că acesta locuiește în Unirea, pe strada Uioarei și că a procurat drogurile chiar din Câmpia Turzii.

Tânărul a oferit și detalii despre individul de la care a cumpărat pliculețul cu droguri, însă până la această oră familia tânărului nu a depus o sesizare la organele de cercetare penală.

Nu este prima dată când un tânăr este găsit drogat la Câmpia Turzii.

Se pare că tot mai mulți tineri din Câmpia Turzii și din împrejurimi cad pradă noului tip de droguri care se vinde în oraș. Unii tineri susțin că ar fi vorba despre „frunze de pătrunjel stropite cu otravă de șobolani”, însă nimeni nu știe sigur despre ce este vorba, în contextul în care nu a fost efectuat un test de proveniență pe drogurile găsite la copii.

În urmă cu o săptămână, un alt tânăr a fost găsit de ambulanță în stare de inconștiență, după ce cumpărase drogurile de la același individ.

Tot în săptămâna care a trecut, doi tineri din Câmpia Turzii au fost văzuți pe o băncuță de pe strada Mureșului, în timp ce zăceau inconștienți, după ce consumaseră droguri.

De menționat este că otrava pentru șoareci are efect psihoactiv și creează dependență – acesta fiind motivul pentru care este utilizată la fabricarea drogurilor.

Pentru compaterea fenomenului infracțional, la nivelul municipiului Câmpia Turzii a fost demarată campania „Fii responsabil, nu ești reciclabil!”, care își propune să prevină consumul de droguri în rândul tinerilor din oraș.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: