fbpx
HomeSPORTFotbal Liga a V-a: Mâine are loc etapa a III-a
spot_img
spot_img

Fotbal Liga a V-a: Mâine are loc etapa a III-a

- Publicitate -
spot_img

După două etape disputate, cu rezultate remarcabile, Liga a V-a AJF Cluj, zona Câmpia Turzii prilejuiește dispute interesante, pentru mâine, 15 septembrie.

La Mihai Viteazu, Uniți sub Tricolor Cornești primește vizita echipei Chimia Turda. Corneștenii vin după un meci amânat și o înfrângere, astfel că sunt în sete de victorii, însă adversara lor de mâine, Chimia Turda, are maximum de puncte.

La Baza Sportivă Armata din Luna, Șoimii Câmpia Turzii joacă, pe teren propriu, împotriva formației Progresul Boian. Șoimii sunt pe locul secund în serie, cu maximum de puncte și joacă un fotbal frumos, cu faze de poartă și cu o mereu-prezentă dorință de victorie.

La Luna, Spicul din localitate întâlnește pe Minerul Iara. Minerii sunt puternici, au maximum de puncte și se anunță – din nou – o candidată la promovare.

La Pădureni, Șoimii din localitate vor primi vizita echipei AS Urca. Urcanii nu au niciun punct după primele 2 etape, astfel că deplasarea de la Pădureni va fi una dificilă.

La Copăceni, Viitorul Transilvania, una dintre cele mai interesante echipe din serie, primește vizita altei echipe interesante – proiect sănătos fotbalistic – Progresul Călărași Gară.

În fine, pe terenul proaspăt tuns din Bolduț, Steaua Roșie va juca împotriva formației, Flacăra Grindeni. Mureșenii au maximum de puncte și se anunță o adevărată candidată la promovare.

sursa foto: TurdaNews

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: