fbpx
HomeSPORTFotbal liga a-IV-a. Avancronica etapei cu numărul 5
spot_img
spot_img

Fotbal liga a-IV-a. Avancronica etapei cu numărul 5

- Publicitate -
spot_img

   Liga a IV-a, din județul Cluj, programează vineri, sâmbătă și duminică (4, 5 și 6 octombrie ) 2019, meciurile rundei cu jumărul 5.

            Vineri de la ora 15.00   „balul” este deschis de nou inființata, Victoria Cluj, locul 2 in clasament cu 12 puncte ( joacă sub denumirea de Suporter 2.0), care intâlnește in baza „Ardealul”  mai vechea, Atletic Olimpia Gherla, poziționată pe locul 8 cu 6 puncte,  intr-un derby al orgoliilor.          

Tot vineri  de la ora 19.00, pe același teren, Sporting Apahida, ocupanta locului 7 cu 9 puncte, primește vizita celor de la CS Flortești, locul 6, cu același număr de puncte,  echipă care ediția trecută de campionat a participat fără succes la barajul de promovare in liga a 3-a.

Sâmbătă se dispută trei jocuri: de la ora 11.00, nou promovata Victoria  Viișoara, locul 11, in clasament, va fi gazdă in jocul impotriva celor de la Vulturul Mintiu Gherlii. După prestația bună din etapa precedenă, elevii lui Gabi Mocean speră intr-o victorie.

In aceeași zi, de la aceeași oră, nou promovata Viitorul Gârbău, primește vizita celor de la Someșul Dej, echipă care tinde la șefia clasamentului și totodată la o promovare in eșalon superior.

In ultimul joc al zilei de sâmbătă imprevizibila Someșul Gilău,locul 13,  primește vizita echipei  fraților Andrei și Paul Pintilie (CSM Câmpia Turzii), locul 12, intr-un meci tare al vecinelor de clasament.

Duminică de la ora 15.00, se dispută ultimele două jocuri ale etapei. Pe ,,oborul,, Dejului, CFR-ul, din localitate primește vizita celor de la Unirea Triteni, locul 9. Dejenii poziționați pe ultima treaptă a clasamentului  cu 0 punte, vor ținti prima victorie in sezonul de toamnă.

De la aceeași ora sinteticul din Iclod găduiește partida dintre echipa locală locul 5 și liderul la zi Arieșul Mihai Viteazu, într-un adevărat derby al sezonului de toamnă.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: