web analytics
Home EVENIMENT Veste excelenta pentru familiile cu copii din Campia Turzii

Veste excelenta pentru familiile cu copii din Campia Turzii

- Publicitate -

Consilierul local liberal, Georgiana Kaczka, a pregatit un cadou nesperat familiilor cu copii din Campia Turzii care, din cauza pandemiei, nu au cu cine sa isi lase copiii.

“Familiile din Câmpia Turzii pot să beneficieze de ajutor financiar pentru plata serviciilor oferite de bonă

La propunerea mea, sprijinită de primarul Dorin Lojigan, Consilierii locali din Câmpia Turzii au votat ieri, în unanimitate, un proiect de hotărâre privind aprobarea Metodologiei de acordare a unui ajutor financiar familiilor cu copii preșcolari pentru plata serviciilor oferite de bonă.

Pot beneficia de ajutorul financiar de până la 710 lei persoanele care au în întreținere copii de vârstă preșcolară, ale căror venituri sunt de până la 3500 lei pe membru de familie și care se află în una dintre următoarele situații:
☑️ este părintele la care copilul locuiește în mod statornic;
☑️ are calitatea de reprezentant legal al copilului și se ocupă de creșterea și îngrijirea acestuia;
☑️ este persoana desemnată de părinte pentru întreținerea copilului, pe perioada absenței părinților, conform prevederilor art. 104 din Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

Beneficiarii acestui ajutor sunt atât părinții cu locuri de muncă, cât și șomerii indemnizați sau înregistrați în evidențele agenției pentru ocuparea forței de muncă, ce sunt în căutarea unui loc de muncă.

Mai multe detalii privind condițiile de acordare, aici: https://campiaturzii.ro/hcl/2020/hcl_118.pdf

❗️Primăria Câmpia Turzii prin Direcția de Asistență Socială va putea proceda cu acordarea ajutorului financiar după publicarea normelor de aplicare a Legii nr. 35/2020 privind acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bonă.”, a spus tanara consiliera liberala.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -