web analytics
Home FEATURED Un oraș din Timiș cu un număr similar de cazuri de Covid...

Un oraș din Timiș cu un număr similar de cazuri de Covid ca al Turzii a fost carantinat! Ce se va întâmpla în orașul de pe Arieș?

- Publicitate -

În această după-amiază, autoritățile timișene au dispus carantinarea orașului Făget, precum și a trei sate aparținătoare, din cauza exploziei cazurilor de Covid-19.

47 de făgeteni au fost depistați cu Covid19 în ultima săptămână, fapt care a alertat autoritățile.

Având în vedere că Turda are un număr similar de cazuri de Covid-19, am vrut să vedem care este opinia primarului, Cristian Matei, cu privire la posibilitatea carantinării orașului.

Nu este cazul nici sa ne gândim la o asemenea comparație. Orașul Făget are o populație de cca 6.700 locuitori, aproape de 10 ori mai mică decât populatia Turzii. Numărul de cazuri intr-o săptămâna la Făget este 47, la Turda sunt 33, plus ca in ultimele 3 zile nu a mai fost semnalat la Turda nici un caz. Apoi ar mai fi și alți factori care pledează in favoarea Turzii, cum ar fi posibilitățile de spitalizare, gradul de informare și comportament in pandemie, acțiunile de dezinfecție prestate, existența unui serviciu de Politie locala bine instruit, o salubrizare eficientă in ultima perioada, etc.”, ne-a transmis edilul turdean.

De altfel, atitudinea proactivă a administrației publice locale de la Turda reiese din activitățile întreprinse în ultimele 2 zile.

Astfel, dacă alaltăieri au fost dezinfectate toate spațiile publice, inclusiv Piața Centrală, astăzi Primăria Turda a dat un comunicat de presă privind dezinfectarea autobuzelor societății „Transport Urban Public”.

Mijloacele de transport în comun au fost dezinfectate!

Facem tot ce putem pentru siguranța călătorilor, așadar au fost luate măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 prin igienizarea și dezinfecția tuturor mijloacelor de transport în comun care deservesc transportul local de persoane în Municipiul Turda.

#DezinfecțieTUP #STOPCovid-19 #PrimăriaMunicipiuluiTurda”, au transmis autoritățile turdene.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -