web analytics
Home DEZVĂLUIRI Un medic din Campia Turzii arunca bomba: Cu vaccinarea s-a gresit la...

Un medic din Campia Turzii arunca bomba: Cu vaccinarea s-a gresit la nivel LOCAL!

- Publicitate -

Dupa ce Primaria Campia Turzii a transmis ca nu poate operationaliza Centrul de Vaccinare si dupa ce Dorin Lojigan a dezvaluit ca medicii din spital au refuzat sa participe la vaccinare, un doctor a luat atitudine.

Sub protectia anonimatului (de teama repercursiunilor abuzive) medicul ne-a contactat, cu o serie de dezvaluiri.

Problema nu e la medicii din Campia Turzii, putini, umiliti si denigrati care nici nu au fost consultati. Organizarea centrului de vaccinare e o sarcina foarte serioasa primita de autoritatile locale, nu se organizeaza pe retelele de socializare, au primit instructiuni clare, trebuie angajati cel putin 3 medici dedicati care timp de un an lucreaza acolo. Vaccinul se inactiveaza, cineva trebuie sa poarte raspunderea pentru tot, nu se poate sa chemi la munca patriotica medici dupa program, pe facebook. Este totul reglementat prin lege dar nu are cine sa o aplice in Campia Turzii si se da, din nou, vina pe medici. Lipsa de responsabilitate care taie orice speranta pentru medicii din Campia Turzii.”, ne-a spus medicul.

Ba mai mult, acesta si-a continuat dezvaluirile.

Activitatea de vaccinare este reglementata legal.

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/236209
ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr 3 din 15 ianuarie 2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19
Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 50 din 15 ianuarie 2021“, a spus medicul satul de incompetenta crasa de la nivel local.

De asemenea, desi medicii din centrele de vaccinare au dreptul la remuneratie, la Campia Turzii se pare ca s-ar fi solicitat o participare “pro-bono” la vaccinare.

Medicii care vor lucra in centru un an trebuie sa aiba o forma oficiala de angajare acolo tocmai pentru responsabilizare, raportare, monitorizare. Salariile se acceseaza prin fonduri europene. Nu s-a reglementat nimic pe plan local si nici 10% din medicii care puteau participa nu au fost consultati si informati asupra modalitatii practice de functionare a centrului. Pare ca nu se grea functionarea centrului, sunt cheltuieli suplimentare pe care cineva trebuie sa le managerieze foarte corect.“, ne-a dezvaluit sursa noastra.

Campia Turzii este SINGURA LOCALITATE DIN JUDETUL CLUJ UNDE NU SE POATE OPERATIONALIZA UN CENTRU DE VACCINARE CARE A FOST APROBAT, ANTERIOR, DE CATRE PREFECTURA.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii