web analytics
Home FEATURED Un an de TUP, cu succes!

Un an de TUP, cu succes!

- Publicitate -

Acum un an, în 16 decembrie 2019 își începea activitatea SC Transport Urban Public SA, societatea de transport a Consiliului Local Turda.

Cu câteva zile înainte, presiunile pe care SC STP SA Alba Iulia încerca să le aplice asupra angajaților și administrației locale Turda erau IMENSE.

De la „promisiuni” că sistemul nu va funcționa, până la analize „temeinice” prezentate prin comunicate de presă, toate făceau parte din planul prin care STP voia să mai stoarcă niște bani de la Turda.

Primarul Turzii, Cristian Matei, nu a cedat acestor presiuni, i-a scos pe STP din baza auto a vechiului RATL și TUP și-a început activitatea.

Iată că a trecut un an, fără nicio defecțiune, fără niciun autobuz care să nu se poată alimenta, fără călători nemulțumiți și cu servicii la standarde occidentale.

Stimați călători,
Ne amintim cu multă emoție cum acum un an intrau în circulație cele 20 de autobuze electrice. Aveam și atunci emoții, ne doream ca totul să iasă ca la carte, să oferim călătorilor serviciile de cele mai bună calitate. Inaugurarea a fost un real succes, tocmai de aceea am ales să continuăm pe acest drum, să punem călătorii pe primul loc! 🔝
După primul an de activitate ne dorim să mulțumim tuturor colaboratorilor pentru sprijinul oferit și nu în ultimul rând călătorilor pentru înțelegere. A fost un an greu, cu multe noutăți și dificultăți, dar am răzbit! Mulțumiri autorităților care de fiecare dată au dat dovadă de promptitudine și profesionalism. 🤝
Dragi colegi, vă mulțumim pentru că ați îmbrățișat schimbarea, iar în contextul actual, împreună ne-am aliniat normelor impuse.
Fie ca în anii care vin să reușim să avem parte de cât mai multe reușite, să asigurăm tuturor călătorilor un transport civilizat, la standarde cât mai înalte!
Bon voyage! ❤️
#TUP #PrimulAnAniversar”, transmite conducerea TUP.
 
De asemenea, acest moment aniversar nu putea fi trecut cu vederea de edilul Municipiului – Cristian Matei.
 
Acesta, deși se recuperează după intervenția chirurgicală suferită în această săptămână, și-a făcut  timp pentru a redacta un mesaj de felicitare pentru TUP.
 
𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚! 🎉🎈
 
În urmă cu un an, foarte încrezători, am schimbat radical transportul public în municipiul Turda. Se împlinește un an din momentul în care mulți s-au îndoit, spuneau că autobuzele nu vor face față, că #TUP va fi un dezastru, dar iată că au trecut 365 de zile și nu doar că totul a decurs excepțional iar frumoasele autobuze electrice au schimbat fața Turzii, ci ne și păstrăm cu mândrie titlul de primul și singurul oraș din România cu transport public integral electric.
 
TUP este despre fiecare turdean, despre dovada că o administrație poate fi eficientă, despre călătorii care circulă în condiții civilizate, despre angajații care se bucură acum de condiții bune de muncă și despre un oraș care a îndrăznit să viseze și să își urmeze parcursul european.”, a scris edilul turdean pe rețelele de socializare.
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -