fbpx
HomeFEATUREDTurda se dezvoltă! Turda TRĂIEȘTE! Turda se distanțează! Șantierele care transformă străzile...
spot_img
spot_img

Turda se dezvoltă! Turda TRĂIEȘTE! Turda se distanțează! Șantierele care transformă străzile în oportunități!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În această perioadă, Turda este un adevărat furnicar, în care administrația publică locală transformă infrastructura în oportunități și molozul în speranță!

Cel puțin 3 dintre șantierele strategice pentru dezvoltarea edilitar-comunitară a orașului condus ireproșabil de Cristian Octavian Matei evoluează spre punctul-terminus, care le va permite locuitorilor din cele 3 zone să-și depășească condiția și să-și transforme locuințele în oportunități.

Străzile Gheorghe Enescu și Gheorghe Dima sunt – poate – cele mai importante străzi din cartierul Băi Sărate, deoarece fac legătura dintre străzile Castanilor și Viilor, principale tronsoane care fac legătura către Salina Turda.

„Continuăm modernizarea străzilor din cartierul Băi, cuprinse în proiectul european.  Au început lucrările de excavație pe străzile Gheorghe Dima și George Enescu.

Astfel, conform graficului de lucrări, se execută săpăturile în vederea stabilizării fundației carosabilului și pentru montarea rigolelor carosabile.
 
Strada Gheorghe Dima și strada George Enescu sunt cuprinse în proiectul “Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră și utilități din corpul drumului în Băile Turda”, proiect prin care 20 de străzi, din care majoritatea până acum nu au văzut niciodată asfalt, sunt modernizate cu fonduri europene.
 
 
Strada Nicolae Teclu este una dintre zonele defavorizate ale Municipiului Turda. Cu o amplă comunitate de etnie romă, strada Teclu a fost intens ignorată de administrația publică locală turdeană de dinainte de Cristian Matei.
 
Ne apropiem de finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Nicolae Teclu.
 
Această stradă este împărțită în 4 loturi, iar în cursul anului trecut au fost finalizate lucrările pe tronsonul 1. Acum lucrările avansează și pe celelalte loturi, fiind așternut primul strat de asfalt pe porțiunea de drum care face legătura cu strada 22 Decembrie.
 
Strada Nicolae Teclu, împreună cu alte 18 străzi din Cartierul Industrial sunt modernizate cu fonduri guvernamentale, prin PNDL.
 
Strada Alexandru Ioan Cuza reprezintă o alternativă viabilă prin care se poate decongestiona traficul de pe strada Clujului.
 
„Strada Alexandru Ioan Cuza este în plin proces de modernizare și se pregătește să preia în curând traficul din sectorul de vest, în momentul în care va intra în modernizare strada Clujului.
 
După finalizarea lucrărilor executate în baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, cu finanțare europeană, această stradă va fi de nerecunoscut!
 
#Modernizare #PMUD #PrimăriaMunicipiuluiTurda”, ilustrează Primăria Turda.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: