fbpx
HomeFEATUREDStrada Axente Sever din Turda capătă un aspect nou!
spot_img
spot_img

Strada Axente Sever din Turda capătă un aspect nou!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Proiectele europene dezvoltate de Primăria Turda își arată, tot mai pregnant, beneficiile pentru comunitate.

Un caz concret este cel al străzii Axente Sever, cuprinsă în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și care este reabilitată din fonduri europene.

În cursul ultimei săptămâni, echipele de muncitori au schimbat complet aspectul trotuarelor de pe strada Axente Sever, lucru remarcat de trecători.

În ceea ce privește punctul de vedere al administrației publice locale turdene pe acest subiect, edilul-șef al orașului – Cristian Matei – și-a exprimat entuziasmul vis-a-vis de dezvoltarea continuă a Turzii prin prisma proiectelor europene implementate de administrație.

“A venit și rândul străzii Axente Sever să intre în modernizare și se lucrează la montarea pavajului pe trotuare, cele vechi fiind decopertate.
 
Această stradă face parte din coridorul central de mobilitate urbană, parte din proiectul finanțat de Uniunea Europeană. Arterele principale ale orașului se vor schimba rând pe rând, prin acest proiect fiind realizate lucrări de înaltă calitate și cu un design modern.
 
În altă ordine de idei, abia așteptăm să vină primăvara, să avem vreme bună, pentru că vom reîncepe în forță lucrările de modernizare în oraș! Așa cum v-am mai spus, nu va rămâne nicio stradă neasfaltată în Turda!”, a declarat Cristian Octavian Matei pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: