web analytics
Home FEATURED Sensul haterilor

Sensul haterilor

- Publicitate -

RefleqtMedia a aflat motivul pentru care edilul Câmpiei Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a decis să construiască sensul giratoriu de la intersecția dintre Laminoriștilor, Andrei Mureșanu și Iancu Jianu.

Deși se credea că motivul este „fluidizarea traficului rutier”, defapt prin construirea acestui sens giratoriu, Dorin Lojigan a reușit să cuantifice, la virgulă, cu 4 zecimale, exact câți hateri sunt în Câmpia Turzii.

De ce spunem asta? Păi pentru simplul fapt că, înainte de edificarea sensului, toată lumea urla și se frustra, spunând „când se finalizează sensul?”. Ei bine, după ce lucrările la sens s-au apropiat de final, toată lumea s-a apucat să „cânte” că „sensul e rău făcut” și că „omoară traficul rutier”.

Haterii lui Lojigan au găsit și „probe video”, ca la fotbal, pentru a-și demonstra non-sensul.

Culmea este că toate filmările prin care se vrea demonstrarea efectului nociv și restrictiv al sensului giratoriu folosesc același „scenariu” – un camion cu remorcă, care iese de la LIDL și se îndreaptă spre Turda.

„Dom’le, e nevoie să intre pe contrasens ca să poată merge spre Turda.”, este argumentul haterilor.

Ceea ce haterii uită este că ȘI ÎNAINTE DE CONSTRUIREA SENSULUI GIRATORIU ERA NEVOIE CA ȘOFERII DE CAMION SĂ INTRE PE CONTRASENS, PENTRU A PUTEA IEȘI FIE DE LA LIDL, FIE DE PE STRADA IANCU JIANU.

Deci … unde sunt argumentele haterilor?

Sursa foto: Ziarul21.ro

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii