web analytics
Home FEATURED Sărbători de iarnă cu oaspeți de seamă și o pasiune nouă, pentru...

Sărbători de iarnă cu oaspeți de seamă și o pasiune nouă, pentru Avram Gal

- Publicitate -

Sărbătorile de iarnă l-au surprins pe omul de afaceri din Câmpia Turzii, Avram Gal, alături de oaspeți de la București.

Adriana Bahmuțeanu și Romică Țociu au făcut Revelionul și au gătit preparate tradițional-românești, chiar acasă la Avram Gal.

Cu acest prilej, cosmopolitul om de afaceri din Câmpia Turzii și-a descoperit o pasiune cu care cocheta de mai multă vreme – gătitul.

Pentru mesenii săi, Gal a pregătit bucate tradiționale: cârnați, tobă, jambon, fripturi și … pentru „reveneală” a pregătit o porție de tagliatelle all’amatriciana, rețetă învățată în călătoriile sale peste mări și țări.

„Eu sunt un gurmand și apreciez mâncărurile de calitate, delicatesele și produsele dintre cele mai rafinate. În timpul liber, gătesc atât pentru familie, cât și pentru prieteni, pentru că este un hobby relaxant și, totodată, captivant. Îmi place să simt cum se îmbină gusturile, aromele și culorile și îmi place să văd reacția persoanelor pentru care gătesc. Este o nouă provocare.”, ni s-a confesat Avram Gal.

În penultima zi din an, Avram Gal și invitații săi au fost colindați de cântăreți de seamă ai folclorului ardelean, printre care Aurora și Săndel Mihai.

 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -