web analytics
Home FEATURED S-a turnat fundația viitoarei săli polivalente din Turda

S-a turnat fundația viitoarei săli polivalente din Turda

- Publicitate -

Edilul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a prezentat o serie de fotografii cu starea actuală a lucrărilor de la Sala Polivalentă a Municipiului Turda.

Cladirea va beneficia de mai multe functiuni, precum bazin de inot de relaxare, vestiare grupate pe sexe, cu dusuri si grupuri sanitare aferente pentru sportivi, antrenori, arbitri, oficiali, sala de forta, sauna, cabinete medicale si antidoping, camere pentru recuperare sportivi (masaj si fizioterapie), sala VIP, sala pentru conferinte presa etc.

Constructia va avea o capacitate totala de 3.320 de locuri, dintre care 56 destinate persoanelor cu dizabilitati si insotitorilor acestora, si va putea fi omologata international pentru competitii de handbal, baschet sau volei.

Valoarea totala a contractului este de 65.438.957,52 lei (cu TVA, taxe si cote), iar finantarea se va realiza, in conditiile legii, de catre MLPDA, prin CNI.

Durata contractului incheiat cu Asocierea ACI CLUJ S.A. & PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION S.R.L. este de 30 luni, dintre care 6 luni de proiectare si 24 luni de executie.

Prin finalizarea acestei sali polivalente, alaturi de sala multifunctionala cu o capacitate de 8.000 de locuri de la nivelul municipiului Cluj-Napoca, se va crea infrastructura sportiva necesara pentru a facilita organizarea unor competitii internationale de mare anvergura (handbal, volei, baschet).

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii