web analytics
Home FEATURED S-a întâmplat la Câmpia Turzii - bătut măr în fața propriului copil

S-a întâmplat la Câmpia Turzii – bătut măr în fața propriului copil

- Publicitate -

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Câmpia Turzii, a trăit o experiență traumatizantă, după ce a fost bătut, în fața propriului băiat, lângă o casă de schimb valutar din Câmpia Turzii.

“Vineri dimineaţă, pe la ora zece şi jumătate, mă aflam la coadă, împreună cu băiatul cel mic, în vârstă de şapte ani, în faţa casei de schimb valutar de pe strada Mihai Viteazu, din centrul oraşului. În faţa noastră nu se aflau decât trei-patru persoane şi aşteptam liniştiţi să ne vină rândul. La un moment dat, a apărut un individ, pe care nu-l ştiam, în vârstă de vreo 28-30 de ani care a intrat în casa de schimb fără să se sinchisească de noi. Nimeni nu i-a zis ceva omului şi am aşteptat mai departe să ajungem la ghişeu, ca să ne ducem treaba la bun sfârşit. La scurt timp, acesta a ieşit şi – din motive pe care nu le pot pricepe nicicum – s-a uitat urât la mine, deşi m-am ferit să-l înfrunt până şi cu privirea, darmite să-i zic ceva! Cu toate astea, s-a oprit direct în faţa mea şi mi-a spus: “Am fost primul”! Eu i-am răspuns, împingându-l puţin de mine, fiindcă se apropiase foarte tare şi-i simţeam respiraţia în faţă: “Lasă-mă, te rog, nu mă interesează asta!” Atunci s-a retras un pas, cât să-şi ia puţin avânt şi în secunda următoare mi-a ars un pumn în nas, tare de tot, punându-mă insantaneu la pământ!“, povestește bărbatul, citat de BZC.ro

După ce s-a ridicat, bărbatul de 51 de ani a mai primit o serie de lovituri de la agresorul său, care l-a lăsat lat pe asfalt.

Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii