fbpx
HomeFEATUREDREVOLTĂTOR! Dejecțiile animale ale vecinului i se scurg în căminul de apă...
spot_img
spot_img

REVOLTĂTOR! Dejecțiile animale ale vecinului i se scurg în căminul de apă și PRIMĂRIA NU FACE NIMIC!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Un cititor RefleqtMedia din comuna Tritenii de Jos a ajuns la capătul răbdării după ce, de mai bine de un an, dejecțiile animale ale vecinului său se scurg prin ȘANȚUL COMUNEI, direct în căminul de apă al cititorului nostru.

Deoarece Primăria Tritenii de Jos acceptă, în mod tacit, situația, cititorul nostru s-a decis să apeleze la presă, în speranța că se va rezolva ceva.

„Pavel M., vecinul din spatele casei a astupat santul care intr-adevar trecea prin curtea lui, dar santul nu a fost facut de noi sau de el, santul exista acolo de cand bunicii nostri s-au nascut. El a astupat santul pentru ca nu ii convenea ca de la C. Simion de la vis-a -vis sa curga deseurile animale (urina si fecale), iar acum toate deseurile de la animale se aduna la noi sub fereastra. Cum a plouat foarte mult ne-a inundat medenta de la apa, (ai si pozele atasate). Primaria stie de acest lucru din luna septembrie de cand era Rafai primar interimar si nu s-au luat masuri. Am fost luni si marti la primarie din nou, nu s-au luat masuri. Ne intra apa in curte cu deseurile animale de la familia C.”, ne transmite cititorul nostru.

Situația este revoltătoare, întrucât … din motive încă neștiute de noi, dejecțiile animale de la vecinul respectiv se scurt PRIN RIGOLELE PUBLICE ALE COMUNEI TRITENII DE JOS.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: