fbpx
HomeFEATUREDRăbufnirea unei femei din cartierul Lut, după tragedia de aseară
spot_img
spot_img

Răbufnirea unei femei din cartierul Lut, după tragedia de aseară

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Incendiu izbucnit aseară într-o baracă din cartierul Lut, care a dus la moartea prin carbonizare a unui bătrân de aproximativ 75 de ani, a stârnit un adevărat val de reacții pe rețelele de socializare.

De la cetățeni care au acuzat pompierii că ar fi ajuns prea târziu (deși nu este adevărat), până la adevărate atacuri la adresa autorităților locale.

Unul dintre aceste cazuri este cel al fostei candidate USR PLUS la Primăria Câmpia Turzii, Daniela Dolha. Aceasta a lansat un atac devastator la adresa primarului – Dorin Lojigan – pe care îl acuză de faptul că … ar ignora persoanele vulnerabile.

Incendiul din cartierul Lut scoate la lumină soarta chinuită a unui bătrân singur ṣi bolnav, scheletic de foame ṣi frig, fără familie sau sprijin din partea Direcṭiei de Asistenṭă Socială.

Neputincios, a ars de viu într-o baracă!!!
 
Este strigător la cer, primare Lojigan, Tamara Vasinc, ṣefa Direcṭiei de Asistenṭă Socială!! Iarna trecuta, v-am implorat să salvaṭi o batrână pensionară, îngheṭată de frig, leṣinată de foame ṣi bolnavă. Cumva, s-a salvat, miraculos, poate fiindcă era Ajunul Crăciunului, iar astăzi este în viaṭă la azilul de batrâni din Turda.
 
Sunt ani de zile de când ṣtiṭi despre soarta acestor bătrâni bolnavi ṣi abandonati, care trăiesc în barăci sau bordeie, fără gaz lumină, apă sau hrana de zi cu zi. Ṣi sunt pensionari, fie de boală fie de bătrâneṭe.
 
Bătrânul care a ars în incendiul din seara aceasta a lucrat zeci de ani la fabrica de cărămida de la Lut, dar pensia lui era mult prea mică pentru un loc într-un azil de bătrani, la Turda sau oriunde.
Primare Lojigan, de ce în Câmpia Turzii nu există un azil de bătrâni, în care să fie adăpostiṭi acesti semeni de-ai nostri, cu pensii mici si neajutorati? De ce sa moară în asemenea chinuri?
 
De ce nu pomeniṭi nimic despre victima acestui incendiu? Pentru că atrage responsabilitate, dacă nu penală, morală?”, a spus femeia.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: