web analytics
Home Știri din zonă Ceanu Mare Primarul din Ceanu Mare trage un semnal de alarmă: SE POATE AJUNGE...

Primarul din Ceanu Mare trage un semnal de alarmă: SE POATE AJUNGE LA CARANTINAREA COMUNEI!

- Publicitate -

În cadrul primului interviu acordat de Virgil Păcurar după alegerea sa în al treilea mandat de primar al comunei Ceanu Mare, acesta a vorbit despre pericolul Covid-19.

„Avem, într-adevăr, multe cazuri în comună. Din păcate, oamenii nu conștientizează pericolul pe care îl reprezintă această boală îngrozitoare.

Noi, din perspectiva primăriei, am încercat tot posibilul pentru a-i determina pe oameni să conștientizeze ceea ce se întâmplă, precum și măsurile pe care trebuie să le ia. Le-am împărțit 2000 de flyere, cu măsurile de protecție Covid-19, cu spălarea mâinilor, purtarea măștilor, păstrarea distanței.

Din păcate, însă, oamenii nu înțeleg, oamenii continuă să ia în derâdere această boală și nu este exclus ca, într-o săptămână, să se ajungă la CARANTINAREA comunei Ceanu Mare.”, a declarat Virgil Păcurar pentru RefleqtMedia.

Referitor la atitudinea cetățenilor din comună, în fiecare săptămână, atât ortodocșii, cât și penticostalii din Ceanu Mare continuă să se adune la slujbe religioase și sursele noastre ne-au comunicat faptul că atât unul dintre preoții ortodocși, cât și unul dintre pastorii penticostali transmit enoriașilor că acest virus nu există, că este o făcătură și că nu trebuie să se protejeze, pentru că pe ei îi apără Dumnezeu.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -