web analytics
Home FEATURED PMP Turda manipulează electoratul ... din nou!

PMP Turda manipulează electoratul … din nou!

- Publicitate -

PMP Turda pare hotărât să își pună în „valoare” toate armele, chiar și pe cele necurate, în dorința arzândă de a reintra în Consiliul Local Turda. Spunem asta deoarece, conform sondajelor de opinie, nu au nicio șansă să câștige Primăria sau mai mult de 2 locuri în Consiliul Local.

Ultima găselniță a lui Adrian Nap & Co. este legată de modificarea tarifelor la salubritate, care vor fi practicate în Municipiul Turda.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local care va avea loc, în sistem online, săptămâna viitoare, se află un proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor practicate pentru activitatea de salubrizare menajeră în Municipiul Turda.

Legându-se de acest aspect, PMP Turda s-a hotărât să-l atace pe primar, acuzându-l că el inițiază proiectul de hotărâre prin care turdenii vor plăti mai mult la salubritate.

Ca să fie și mai credibili, Nap & Co. au inserat în xerocopie și prima pagină a proiectului de hotărâre.

Ei bine, pentru că RefleqtMedia are ca obiectiv informarea CORECTĂ a opiniei publice turdene (și nu numai) indiferent de subiect, am decis să vă prezentăm TOATE MATERIALELE acelui proiect de hotărâre, precum și informațiile „din spatele informației”.

Pentru cine nu știe, în luna iulie a anului 2018 trebuia să intre în vigoare o Ordonanță de Urgență a Guvernului prin care fiecare rampă ecologică de depozitare a deșeurilor menajere. Pentru fiecare tonă depozitată pe rampe, operatorii de salubritate trebuiau să plătească 80 de lei.

Deoarece impactul asupra operatorilor de salubritate și, în final, asupra populației era mare, s-a obținut o derogare de 2 ani, în care să se suspende prevederile acelei OUG.

După cum vedeți în xerocopiile materialelor de ședință pe care PMP NU LE-AU FĂCUT PUBLICE, aceste modificări de tarife sunt prevăzute prin două Ordonanțe de Urgență a Guvernului.

Cu alte cuvinte, NU PRIMARUL – CRISTIAN MATEI – VREA SĂ CREASCĂ TAXA DE SALUBRITATE CA SĂ-ȘI BAGE BANII ÎN JEB… sunt prevederi ale Guvernului României, bazate pe o Directivă a Comisiei Europene.

Astfel, atacul pasiv-agresiv al PMP Turda nu este altceva decât o tentativă (dejucată de RefleqtMedia) prin care se vrea păcălirea electoratului turdean și deturnarea acestuia, în mod fraudulos.

O tentativă similară a fost pusă în aplicare și de USR Turda care, prin vocea jurnalistului lor de casă, acuză executivul local că pune în aplicare creșterea tarifelor la salubritate „fără o procedură transparentă”.

Ceea ce este ciudat e faptul că USR-iștii și PMP-iștii se atacă reciproc pe rețelele de socializare și-și „dau lageoale”, dar defapt sunt la fel – demagogi, păcălici, manipulatori și cu o foarte mare râcă pe mass-media liberă, care nu le fac jocurile politice.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -