web analytics
Home FEATURED Piețarii turdeni vor avea toate condițiile să-și vândă, în continuare, mărfurile

Piețarii turdeni vor avea toate condițiile să-și vândă, în continuare, mărfurile

- Publicitate -

În această după-amiază, Primăria Turda a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia îi asigură pe comercianții din piețe că vor putea să-și continue activitatea.

„Piețele din Turda vor rămâne deschise, mai puțin Piața din Micro 3, unde vor fi așezate mesele de vânzare într-un spațiu deschis, în proximitatea imediată a pieței (respectiv în fața Cinematografului Tineretului) astfel încât toți vânzătorii să își poată expune marfa, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. De asemenea, toate magazinele din incintele piețelor (piețe deschise sau piețe închise) și comercianții de lactate își pot desfășura în continuare activitatea.

Decizia a fost analizată astăzi în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență care a avut loc la Instituția Prefectului Județului Cluj.

Aceste puncte de aprovizionare sunt extrem de importante pentru cetățeni, motiv pentru care ne vom asigura că atât accesul cetățenilor la alimentele din piață cât și dreptul producătorilor și comercianților de a-și vinde marfa să fie protejate.

Vă rugăm să distribuiți această știre, astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni.”, transmite Primăria Turda.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -