fbpx
HomeFEATUREDPanouri de îndrumare care bulibășesc turiștii, la Săndulești
spot_img
spot_img

Panouri de îndrumare care bulibășesc turiștii, la Săndulești

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În comuna Săndulești, județul Cluj, sunt amplasate mai multe panouri de îndrumare care, mai degrabă, au rolul de a dezinforma turiștii … decât de a-i informa.

Asta, deoarece respectivele panouri fac referire la un punct turistic care, din punct de vedere oficial, în conformitate cu Legea Rezervațiilor Naturale … nu există.

Ne referim, desigur, la „Cheile Copandului” – o denumire turistică pe care Primăria Săndulești o atribuie, de fapt, CHEILOR TURENIULUI – AȘA CUM ESTE DENUMIREA OFICIALĂ A REZERVAȚIEI NATURALE, ÎN CONFORMITATE CU LEGEA REZERVAȚIILOR NATURALE.

3 astfel de panouri sunt amplasate în Săndulești, însă documentele oficiale remise de către Consiliul Județean Cluj CONTRAZIC panourile.

Cheile „Copandului” se referă , de fapt, la Pădurea Copandului sau Pădurea Copăceniului, care este marcată inclusiv pe google maps.

Așadar, pentru a elucida misterul „Cheilor Copandului”, RefleqtMedia face un apel public la Daniela Mănăilă și Călin Fărgaciu, cei doi primari ai comunelor Tureni, respectiv Săndulești, SĂ FACĂ PUBLICE DOCUMENTELE PRIN CARE CELE DOUĂ COMUNE ÎȘI EXERCITĂ AUTORITATEA ASUPRA CHEILOR TURENIULUI SAU… „COPANDULUI”!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: