web analytics
Home OPINIE Editorial Ovidiu Adrian Bucur: „Primii 3 ani de când o fac în felul...

Ovidiu Adrian Bucur: „Primii 3 ani de când o fac în felul meu”

- Publicitate -

Ziua de 4 ianuarie este una specială pentru mine, este ziua în care a luat ființă site-ul de știri RefleqtMedia.

După 9 ani de muncă în jurnalism, am luat hotărârea să fac o schimbare în cariera mea și să încep un proiect, pe cont propriu, în care să-mi pun amprenta, fără ordine și directive.

Astfel, pornind de la un vis, am venit mai aproape de cititori, printr-un stil unic, acid și pamfletar, alături de o echipă atipică, din care faci parte chiar și tu.

Da, tu, cel care acum – alături de o cafea – citești acest articol, ești parte din echipa RefleqtMedia. Fără cititori n-ar exista presă, ei fiind motivația care ne determină pe noi, cei care scriem și relatăm, să ne dăm silința mai mult, mai entuziaști, cu fiecare zi care trece.

În cei 3 ani de RefleqtMedia am abordat subiecte sensibile, subiecte emoționale, subiecte de interes național, chiar și controversate, pentru a livra un produs jurnalistic de calitate, diferit de ceea ce este pe piața actuală.

A fost și greu, au apărut și obstacole, uneori chiar și disensiuni, însă după 3 ani de activitate, vă putem mulțumi vouă – celor câteva zeci de mii de oameni care ne citiți în fiecare lună, pentru faptul că existăm, avem subiecte, avem un motiv pentru care deschidem laptopurile și începem să așternem slove pe site.

Voi face presă până atunci când mâinile mele nu vor mai putea scrie ceea ce le dictează mintea mea sau până atunci când mintea nu va mai ști ce să spună mâinilor să scrie!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -