web analytics
Home OPINIE Editorial Ovidiu Adrian Bucur: „LĂSAȚI STRUCTURILE PRIMĂRIEI ÎN PACE! NU LE BĂGAȚI ÎN...

Ovidiu Adrian Bucur: „LĂSAȚI STRUCTURILE PRIMĂRIEI ÎN PACE! NU LE BĂGAȚI ÎN DISPUTE POLITICE!”

- Publicitate -

Acest apel nu aparține niciunui candidat la vreo funcție publică și nici vreunui politician, ci îmi aparține exclusiv mie, Ovidiu Adrian Bucur.

Lupta politică de la Câmpia Turzii a atins cote ale îndârjirii pe care nu le-am imaginat la începutul acestui an, darămite la începutul campaniei electorale.

Nu am nicio treabă cu angajații Primăriei Câmpia Turzii care își manifestă public susținerea pentru Dorin Lojigan, pentru că echipierii este normal să-și susțină căpitanul, dar când văd că în spatele unor conturi reprezentând STRUCTURI PUBLICE, gen „Serviciul Cultură”, ne apucăm să aruncăm atacuri politice, mi se face greață!

„Serviciul Cultură”, în sinea lui, dincolo de orice alt aspect, n-ar trebui să aibă NIMIC în comun cu politica, însă – din păcate – are prea multe și nu mă refer doar la omul care este în spatele contului respectiv de facebook, ci mă refer la oamenii care fac parte din acel serviciu și care, unii dintre ei, sunt mai înregimentați politic decât ar trebui să fie un om care face cultură, un om care prezintă frumosul și un om care se ocupă de educarea semenilor săi.

Sunt sigur că mulți vor spune că „Ovidiu Adrian Bucur îi ține partea lui Avram Gal”. Nu îi ține partea nici lui Avram Gal și nici altui candidat la funcția de primar al Câmpiei Turzii, însă derapajul din seara asta nu este nici etic și nici profesionist.

Acționând astfel nu faceți decât să-i aduceți un deserviciu lui Dorin Lojigan și, personal, sunt sigur că primarul nu ar accepta asemenea derapaje din partea subalternilor săi!

Lăsați cultura să fie cultură și administrația să fie administrație!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -