fbpx
HomeOPINIEEditorial„Om cu om, oprim pandemia!” - bullshit! Om cu om, oprim ROMÂNIA!
spot_img
spot_img

„Om cu om, oprim pandemia!” – bullshit! Om cu om, oprim ROMÂNIA!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Editorialul ăsta este special pentru cei care încă mai cred că Guvernul le vrea binele și că totul se întâmplă „pentru sănătatea lor”.

Guvernul ia în calcul modificarea restricțiilor de circulație, din cauza creșterii numărului de cazuri noi. Surse guvernamentale susțin că executivul ar urma să modifice ora de la care se aplică restricțiile de circulație pe timpul nopții.

 

Astfel, circulația în afara locuinței va fi interzisă începând cu ora 22, în loc de ora 23. De asemenea, va fi modificată și ora până la care pot funcționa restaurantele. Și acestea vor putea funcționa doar până la ora 22.

Decizia ar putea fi luată miercuri, susțin sursele citate. Este nevoie de o hotărâre a CNSU, aprobată ulterior în ședință de guvern.”, scrie Digi24.ro

Informații, la care eu – jurnalist fără afinități politice și fără pic de toleranță pentru rahaturi, stau și mă întreb: ce dracu de efect va avea această restricție?

Practic, Guvernul României – această șleahtă de incompetenți, care respiră gratuit aerul țării mele, demonstrează că sunt și mai incompetenți decât îi credeam!

Nu tu investiții pentru sporirea capacității de vaccinare! Nu tu investiții pentru creșterea capacității secțiilor ATI, nu tu investiții în materiale de protecție distribuite persoanelor sărace! Nu tu restricții aplicate mall-urilor, hipermarketurilor, dar … fraților, mergem la somn cu o oră mai devreme!

Da, știu – vine valul 3 și acesta va fi tata tuturor valurilor, care va ucide jumătate din rasa umană și îi va lăsa pe restul marcați pentru viață (scuzați exagerarea și sarcasmul) – însă de la acest semnal de alarmă, până la decizii idioate este cale lungă.

Cum ar fi ca acest guvern de prostalăi să investească în capacitatea de producție de invermectină sau de tocilizumab sau de alte medicamente care și-au dovedit eficiența în combaterea COVID-19?

Cum ar fi să luăm exemplul Israelului, să vaccinăm odată întreaga țară? Cum ar fi să aducem din Israel cele două medicamente care țin COVID-ul în loc?

Nu, tată … noi ne ducem la somn mai devreme!

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: