web analytics
Home FEATURED Minciună, dezinformare și amenințări la USR Câmpia Turzii! Asta este rețeta „politicii...

Minciună, dezinformare și amenințări la USR Câmpia Turzii! Asta este rețeta „politicii mesianice” cu care vă lăudați, doamnă Dolha?

- Publicitate -

„În centrul strategiei USR Câmpia Turzii este omul” – acesta a fost mesajul „mesianic” cu care Daniela Dolha și-a lansat candidatura la funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii.

N-au trecut nici două săptămâni și adevăratele intenții și strategii ale partidului neo-comunist, USR, ies la iveală.

Bunăoară, Flaviu Bota, „moșul userist” care în urmă cu o lună-două făcea apel la suprimarea presei locale, s-a apucat să MINTĂ ȘI SĂ DEZINFORMEZE cu cea mai mare nerușinare posibilă, cu privire la activitatea de absorbție de fonduri de la Câmpia Turzii.

Ei bine, n-o fi Dorin Lojigan nici ușă de biserică, nici Papa de la Roma, da-n materie de absorbție de fonduri europene, e as, iar RefleqtMedia vă prezintă realitatea, nu rahaturi dezinformative, vomate de bătrâni useriști.

În actualul mandat, Primăria Câmpia Turzii a depus spre finanțare 7 (ȘAPTE) proiecte europene, în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro. TREIZECI DE MILIOANE DE EURO!

Din cele 7 proiecte, TOATE au fost acceptate la finanțare, pentru TOATE s-a semnat contract de finanțare și TREI sunt deja licitate și în implementare.

Lista proiectelor și stadiul lor poate fi consultată aici 

ÎNSĂ mizeria la care se dedă USR Câmpia Turzii în această perioadă nu se oprește aici. Pentru că nu se pot abține, de ură, râcă și răutate pură, useriștii s-au dedat la amenințări la adresa primarului.

În aceste condiții, ne simțim obligați să lansăm o întrebare publică spre Daniela Dolha, candidatul USR+ la alegerile locale: „Doamnă Dolha, vă asumați dezinformările ieftine și amenințările care frizează sfera penală proferate de domnul Flaviu Bota? Sau vă deziceți, în mod public, de acestea – excluzându-l pe Bota din partid?”

Așteptăm un comunicat OFICIAL din partea USR Câmpia Turzii în această privință. În caz contrar, ne asumăm dreptul să considerăm, de aici înainte, USR Câmpia Turzii drept un partid COMUNIST, în care minciuna și dezinformarea, dar și amenințările, sunt specialitatea casei!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii