web analytics
Home FEATURED Ludovic Orban: „Am venit la Câmpia Turzii pentru a-mi scoate pălăria în...

Ludovic Orban: „Am venit la Câmpia Turzii pentru a-mi scoate pălăria în fața unor campioni ai administrației publice și ai absorbției de fonduri europene!”

- Publicitate -

 

Aflat la Câmpia Turzii pentru a participa la semnarea acordului de colaborare dintre Consiliul Județean Cluj, Municipiul Câmpia Turzii și Municipiul Turda în vederea realizării obiectivului de investiții „Centură de ocolire Turda – Câmpia Turzii”, premierul – Ludovic Orban – a avut numai cuvinte de laudă atât pentru Alin Tișe, cât și pentru Cristian Matei și Dorin Lojigan.

„Îmi scot pălăria în fața acestor campioni ai administrației și ai absorbției de fonduri. În actualul mandat, Consiliul Județean Cluj a atras peste 500 de milioane de euro, din fonduri europene. Prin comparație, CJ Neamț a atras 1.5 milioane. 

Cristian Matei, în ultimii 4 ani, absolut a revoluționat administrația publică și modalitatea de a absoarbe fonduri europene. Prin investițiile realizate de acesta, de la o săptămână, la alta, fața Turzii se schimbă.

Nu în ultimul rând, Dorin Lojigan, la Câmpia Turzii, a atras peste 40 de milioane de euro, din fonduri europene, demonstrând clar că viziunea pe termen lung și politicile de dreapta sunt calea către dezvoltare.”, a comentat, printre altele, Ludovic Orban.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii