web analytics
Home FEATURED La Câmpia Turzii, VICTORIE! LOJIGAN ȘI PNL!

La Câmpia Turzii, VICTORIE! LOJIGAN ȘI PNL!

- Publicitate -

După numărarea voturilor atât pentru funcția de primar, cât și pentru Consiliul Local, la Câmpia Turzii se conturează CEA MAI TARE VICTORIE din istoria Partidului Național Liberal.

Dorin Lojigan și-a adjudecat al doilea mandat de primar, după o victorie FĂRĂ DREPT DE APEL în fața contracandidaților săi!

Victoria liberală este cu atât mai impresionantă, dacă ne uităm pe cifrele de la Consiliul Local.

Doar 3 partide au intrat în viitoarea legislatură locală: PNL – cu 11 consilieri locali, PSD – 5 consilieri locali și ALDE – 3 consilieri locali!

DEZASTRU PENTRU USR!

Deși promiteau schimbarea, marea cu sarea și i-au atacat atât pe Dorin Lojigan, cât și pe aliații săi, dar și pe unii reprezentanți ai presei locale, alianța USR-PLUS s-a făcut de rușine la Câmpia Turzii, nereușind să intre în Consiliul Local.

Pentru a face acest lucru, aveau nevoie de minim 7 procente, fiind înscriși în cursa electorală ca alianță, însă … din calculele noastre, au scos doar 6 procente și ceva, insuficient pentru a accede în Consiliul Local.

PRIMA LEGISLATURĂ FĂRĂ MINORITĂȚI!

S-a terminat și hegemonia minorităților locale. Nici UDMR și nici Partida Romilor n-au obținut minimul de 5% pentru a intra în Consiliul Local.

Adrian Mischian – out!

Nici PMP nu a reușit să intre în Consiliul Local, cum de altfel, nici Pro România nu a reușit, ambele partide obținând sub 4 procente!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -