web analytics
Home Știri din zonă Chețani La aproape 12 ore de la scandalul de la Hadareni, IPJ Mures...

La aproape 12 ore de la scandalul de la Hadareni, IPJ Mures nu are o explicatie pentru interventia intarziata!

- Publicitate -

Au trecut 12 ore de la apelul disperat la 112 prin care o femeie din Hadareni anunta faptul ca sotul ei a fost batut groaznic de 3 concetateni.

Politia si Ambulanta au ajuns la locul situatiei dupa 40 de minute de la apelul la 112.

In cursul serii de ieri RefleqtMedia a fost primul si singurul organ de presa care le-a cerut socoteala politistilor mureseni pentru interventia tardiva.

În această seară, în jurul orei 20:50, politistii Sectiei nr.12 Politie Rurala Luduș au fost sesizati cu privire la un conflict pe raza localității Hãdãreni.

La fata locului, politistii au identificat 4 persoane si au stabilit că, pe fondul unui conflict legat de sustragerea unei cantitățati de lucernă, sustragere, care nu a fost sesizată poliției până la momentul producerii conflictului, aceștia s-ar fi lovit reciproc.

De asemenea, polițiștii au stabilit că, intre unele dintre persoane implicate in conflict ar exista grade de rudenie.

Persoanele in cauza au fost transportate la unitatea spitalicească in vederea acordării de ingrijiri medicale.

Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurărilor sub aspectul savarsirii infracțiunii de violare de domiciliu,tulburarea liniștii și ordine publice si loviri sau alte violențe.

Totodată, la fața locului , pentru asigurarea climatului de ordine si siguranță publică se afla forțe de ordine.”, transmite, lapidar, IPJ MURES.

Cât priveste motivul interventiei tardive, purtatorul de cuvant al IPJ Mures a spus ca: “Cu privire la întrebarea dumneavoastră, sunt activități în dinamică, revin când am mai multe detalii.”

… n-au mai revenit cu detalii!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii