fbpx
HomeFEATUREDJudețele Cluj, Mureș și Alba sub avertizare cu COD Galben de ninsori,...
spot_img
spot_img

Județele Cluj, Mureș și Alba sub avertizare cu COD Galben de ninsori, până diseară, la ora 18:00

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Administrația Națională de Meteorologie a remis, ieri, o avertizare cu cod galben pentru mai multe zone din arcul carpatic.

Printre acestea se numără zona montană din județul Cluj, dar și zone similare din județele Mureș și Alba.

În intervalul menționat aria precipitațiilor se va extinde treptat, la început în regiunile vestice,  nord-vestice, apoi și în centru și în nord-est. La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, iar în zonele mai joase de relief vor fi precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și trecător ploaie. Pe alocuri se va forma polei.
      Temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiuniol, cu viteze mai mari în nordul Crișanei, Maramureș, Transilvania, Moldova și Dobrogea, unde local vor fi rafale în general de  50…60 km/h, amplificând senzația de frig.

      Notă: Joi (11 martie) și vineri (12 martie) vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, pe alocuri geroasă în noaptea de joi spre vineri (11/12 martie) în sud.
      Din noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 martie) și pe parcursul zilei de sâmbătă (13 martie) vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, mai ales lapoviță și ninsoare la munte și predominant ploi în zonele joase. Pe alocuri se va depune polei.”,
se arată pe site-ul meteoromânia.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: