web analytics
Home FEATURED Înmatriculări la Câmpia Turzii - obiectiv atins! (PE)

Înmatriculări la Câmpia Turzii – obiectiv atins! (PE)

- Publicitate -

Înființarea unui punct de lucru al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor la Câmpia Turzii a fost poate cea mai grea luptă din acest mandat. O luptă politică în primul rând, dominată de orgolii în detrimentul cetățenilor, o luptă acerbă pe care am dus-o inclusiv în instanță și la care nu am renunțat indiferent de obstacole, pentru că am crezut în victorie. Mai mult decât atât, a reprezentat și reprezintă obiectivul îndeplinit al comunității din Câmpia Turzii, al fiecăruia dintre dumneavoastă care v-ați alăturat administrației locale în acest demers și ați pledat, vocal, pentru un drept legitim: acela de a avea servicii publice accesibile, într-un municipiu aflat în continuă dezvoltare.


Astăzi putem spune împreună: OBIECTIV REALIZAT!


Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, Ioan Marcel Vela, nr. 139 din 16.08.2020, serviciile publice județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru, între care și municipiul Câmpia Turzii, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii, în zilele de marți și joi.


Spațiul în incinta sediului Poliției Câmpia Turzii este pregătit și cu sprijinul Instituției Prefectului – județul Cluj, în cel mai scurt timp, înmatricularea vehiculelor se va realiza la noi acasa.
Multumesc public prefectului  Mircea Abrudean pentru implicare în acest proces.
#continuămîmpreună!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -