web analytics
Home FEATURED Implozie în PMP Turda - George Moldovan îl desființează pe Adrian Nap:...

Implozie în PMP Turda – George Moldovan îl desființează pe Adrian Nap: „TU NU EȘTI LIDER POLITIC!”

- Publicitate -

Când RefleqtMedia scotea la iveală impotenția lui Adrian Nap și a păcălicilor  din propriul partid care-i ridică statuie, acesta trimitea un comunicat de presă „pasiv-agresiv”, în care ne numea „tonomatele lui Matei”, fără să ne menționeze, desigur. Tot în același comunicat, „napul popular” folosea o sintagmă total obscenă, nepotrivită unui om care vine, cu zâmbetul blând, dar parșiv, promițându-le turdenilor bunăstare, dar care – 4 ani – ”a lins bocancii” executivului local, în speranța că va obține un os de ros.

Ei bine, iată că s-a mai găsit cineva care să spună ADEVĂRUL DUR ȘI CRUD despre ”napul popular”, iar despre această persoană, nici ”napul” și nici ”Partidul Merelor Putrezite” nu pot să mai spună că e tonomat.

Vorbim despre George Moldovan, fost militar de carieră, fost purtător de cuvânt al Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii și omul căruia, în urmă cu aproape un an, ”napul popular” îi promitea candidatura la funcția de primar al Turzii … promisiune de care, desigur, napul popular nu s-a ținut.

„Bună ziua, Adrian Nap. Sunt un om integru și de cuvânt. Am reprezentat Patria pe patru continente cu onoare și am ridicat drapelul cu mândrie pentru că am primit o educație bazată pe niște percepte care ție îți sunt străine: Onoare, loialitate, cinste și devotament. Am avut parte de o surpriză extremă când am realizat că deși eu aș fi fost cel mai bun candidat pentru funcția de primar, ai ales să îl nominalizezi pompos și burlesc pe același om care nici acum patru ani nu a demonstrat capacitatea managerială necesară unei funcții atât de importante. Mai mult de atât, ai atras pentru a fi în cârdașie și astfel asigurându-i un loc posibil eligibil de consilier local unuia care ne aruncă praf în ochi cu verticalitatea și onoarea dar căruia i-au trebuit opt luni să-și dea seama că nu mai are nici o șansă în administrația publică turdeană.


Am pornit la drum știind că sunt cel care pot aduce schimbarea prin eficientizare pe criteriile de performanță, dar tocmai acesta este aspectul de care te temi: că vine cineva mai bun decât tine care vrea binele comunității per ansamblu, nu doar ție și celor foarte apropiați ai tăi, și tu nu mai ai loc. Să știi că Turda are nevoie de oameni cinstiți, corecți, care atunci când spun ceva chiar așa fac, nu care-și mint partenerii de discuții chiar de la prima întâlnire.

Pe de o parte îmi pare rău că am acceptat să vorbesc cu tine și pe de cealaltă parte mă bucur pentru că mi-am dat seama că tot ce ai facut tu a fost pentru a-ți facilita accesul spre fotoliul de viceprimar unde ai fi putut să huzurești pe banii turdenilor timp de patru ani la umbra primarului care face toată treaba. Din perspectiva mea, nu meriți decât să rămâi în continuare să faci aceleași mașinațiuni pe care le știu toți turdenii și să nu te ridici decât atunci când vei învăța ce înseamnă loialitatea și corectitudinea.


Nu-ți mai face speranțe iluzorii despre nici un consiliu județean și despre nici un post de viceprimar pentru că nu este suficient să fii un președinte de filială ci trebuie să fii un lider politic, ceea ce tu nu ești. Am fost cel mai mare pericol pentru tine și pentru cei mai mici decât tine pentru că am pentru această urbe idei, proiecte și strategii mai înalte și mai frumoase decât micile tale jocuri de culise. Rămâi cu bine să-ți păstorești tot mai puținii adepți pe care-i ai pentru că nu vei avea cu ce sa-i răsplătești pentru tot ce fac ei pentru tine. La revedere.”, a scris George Moldovan pe rețelele de socializare.

Afirmațiile lui George Moldovan sunt SUTĂ LA SUTĂ REALE și prezintă ADEVĂRUL NECENZURAT despre cel mai duplicitar politician local din Turda.

Pe de altă parte, George Moldovan nu este singurul politician care s-a prins de manevrele necurate ale lui Adrian Nap.

În 2016, Babi Florin Florescu, unul dintre tinerii de anvergură ai Turzii, care s-a ridicat pe picioarele sale, pornind din zona industrială a orașului, a plecat de la PMP la PRU, dezamăgit fiind de promisiunile neonorate ale ”merelor putrezite”.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii