web analytics
Home OPINIE Editorial H8ărilor, iar vă luați de pasaj?

H8ărilor, iar vă luați de pasaj?

- Publicitate -

Atât de multe sunt reușitele lui Dorin Lojigan, încât h8ării din Câmpia Turzii nu mai au ce să discute, înafară de pasajul pe sub calea ferată, din dreptul magazinului LIDL.

După ce s-au sforțat din toate puterile să conteste sensul giratoriu… și-au fost nevoiți să-și înghtă vorbele, iată că acum se leagă de pasaj.

Că nu e bun, că se cojește spoiala de pe el, că are crăpături … oamenii ăștia sunt foarte atenți la detalii, când vine vorba despre alții.

Adevărul este unul singur: domnul Dorin Lojigan a fost primul și singurul primar de după Revoluție care și-a asumat repararea pasajului pe sub calea ferată.

Da, crăpăturile pot să apară, pentru că trăim o perioadă cu intemperii, dar acea lucrare este în garanție, iar executantul – care a fost ales prin licitație publică și deschisă – are posibilitatea să execute reparațiile de rigoare.

Sincer, ar trebui să apreciem CĂ SE FACE, nu CUM SE FACE … pentru că în ceea ce privește pasajul, vorbim despre o evoluție … s-a făcut!

Să nu uităm, totuși, că domnul Dorin Lojigan a atras peste 40 de milioane de euro către Câmpia Turzii, care se vor traduce fizic în anii ce vor urma – asta este o gândire profesionistă, de om gospodar, care anul ăsta atrage banii și la anul îi transformă în fapte.

Personal, consider că ar trebui să ne mai relaxăm cu detaliile și să apreciem CĂ SE FACE! Vorba unui angajat de la Domeniul Public: dacă nu se face, de ce nu se face, dacă se face, de ce nu se face cum vrem noi …

Of, of, of, h8ări și cârcotași mai suntem!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -