web analytics
Home FEATURED Georgia Milena Bandits - diamantul muzicii populare de la Câmpia Turzii

Georgia Milena Bandits – diamantul muzicii populare de la Câmpia Turzii

- Publicitate -

Are 19 ani fără 2 luni, este absolventă a Școlii Populare de artă „Tudor Jarda” din Cluj, secțiunea externă de la Gherla, are talent cu carul, dar este cvasi-necunoscută în orașul său natal.

Vorbim despre Georgia Milena Bandits, cântăreața de muzică populară pe care Ioan Dordoi a numit-o „diamant neșlefuit”.

Ei bine, după 3 ani de Școală Populară de Artă, o putem numi diamantul muzicii populare de la Câmpia Turzii, în special după ce am ascultat-o cum colindă „live”.

„Cânt de la vârsta de 6 ani. Talentul meu este nativ, neavând pe nimeni în familie care să cânte la nivel de carieră. Consider că muzica este o alinare pentru mine. Mereu am considerat-o ca fiind a doua pereche de părinți, în contextul în care eu am fost crescută, de la 2 ani, de bunica mea – pentru că părinții îmi erau la muncă în străinătate.”, ne mărturisește Georgia Milena.

Pe plan local, Georgia Milena este membră al ansamblului „Mugurelu” din Câmpia Turzii, însă capacitățile sale vocale nu au fost niciodată promovate la Câmpia Turzii.

„Nu vreau să fiu rea, însă la Câmpia Turzii au fost mereu promovate persoane cu bani, pile și relații. Eu fiind o fată modestă, n-am avut bani sau pile ca să fiu băgată în față. Defapt, la un eveniment Produs de Cluj, organizat la Câmpia Turzii, nu am fost lăsată să cânt de către organizatori și am fost dată jos de pe scenă”, își continuă Georgia Milena mărturia.

Așa a ajuns să facă Școala Populară de Canto și să-l aibă profesor pe reputatul cântăreț de muzică populară, Ioan Dordoi.

„Am absolvit Școala Populară de Artă cu media 9.60 și am fost foarte apreciată în Gherla, unde s-au și făcut articole de presă despre mine. Ce-ți mai trebuie ție ca artist, când te-ndrăgește publicul?”, spune Georgia Milena Bandits.

Tânăra interpretă are un repertoriu propriu de 6 piese de muzică populară și pentru realizarea unui album, ar mai avea nevoie să înregistreze încă 4 piese.

„Nu am resurse ca să îmi fac piesele. Aș avea nevoie de sponsori sau de o persoană care să mă ajute să înregistrez piesele.”, spune Georgia Milena Bandits.

Iată, în continuare, 2 piese din repertoriul artistei.

 

Persoanele cu dare de mână care vor să contribuie la dezvoltarea muzicală a artistei din Câmpia Turzii, o pot contacta pe aceasta, prin intermediul paginii sale de facebook

Și TU poți face un vis să se împlinească! Contribuie la primul album al Milenei Bandits!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -